Kerst

Aan het einde van het jaar verzorgen wij een groots opgezette kerstshow in ons tuincentrum in Apeldoorn. Hier geniet u van ons veelzijdige aanbod aan kerstballen, kerstverlichting, kunstkerstbomen en echte kerstbomen. Als u op zoek bent naar een specifieke kunstkerstboom of een echte kerstboom, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u precies welke soorten kerstbomen wij in ons tuincentrum in de buurt van Deventer verkopen. Bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn slaagt u altijd voor uw kerstinkopen. Kom dit jaar langs voor de nieuwste kersttrends en maak Kerstmis 2020 onvergetelijk.

Kerstboom Apeldoorn

Bij GroenRijk Malkenschoten vindt u mooie kerstbomen van hoge kwaliteit. Wij doen elk jaar ons uiterste best om u alleen de beste kerstbomen aan te bieden. Onze Nordmannen en Sparren zijn van hoge kwaliteit, hebben dikke naalden en geven u wekenlang plezier. Bent u op zoek naar een kleine kerstboom? Wij verkopen al bomen vanaf 60 cm. Wilt u dit jaar juist eens groots uitpakken? Dan zijn onze bomen van 180 cm wellicht iets voor u. Wij verpakken uw kerstboom in een plastic net, zodat u de kerstboom makkelijk naar huis vervoert. Laat de kerstboom bij thuiskomst even 'rusten' in de schuur of onder een afdakje in de tuin. Zet de kerstboom na een paar uur op en versier de boom met mooie kerstdecoratie. Kiest u dit jaar liever voor een kunstkerstboom? Dan is een bezoek aan ons kunstkerstbomenbos zeker een must! Kom langs bij Tuincentrum GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn. 

Kerst - GroenRijk Apeldoorn

Kunstkerstboom Apeldoorn

Wij bieden elk jaar een groots kunstkerstbomenbos waar u doorheen loopt en het gevoel krijgt dat u bij de kerstman op bezoek bent. Wilt u dit ook beleven? Kom dan langs bij onze kerstafdeling die vanaf eind oktober 2020 te zien is. Verschillende kunstkerstbomen van topmerken als Edelmann staan prachtig opgesteld in ons kunstbos. Bekijk verschillende groottes, soorten en maten aan kunstkerstbomen en kies uw favoriet. Zoekt u een kunstkerstboom die nét echt lijkt? Of juist een kitsch kerstboom met glitters, ingebouwde verlichting en nepsneeuw op de takken? Wat uw keuze ook is, u vindt het in het kunstkerstbomenbos in Apeldoorn. Vragen over onze producten? Neem gerust contact op.

Kerstverlichting Apeldoorn

Op zoek naar de mooiste kerstverlichting voor in de kerstboom? Wij verkopen duurzame ledverlichting wat heel lang meegaat. Wij bieden onder andere:

  • clusterverlichting
  • Ivy of compact-verlichting
  • Classic Warm verlichting
  • Warm wit verlichting
  • Gekleurde verlichting

Kerstboom - GroenRijk Apeldoorn

Hoeveel kerstverlichting heb ik nodig voor in mijn kerstboom?

Wij houden graag de volgende afmetingen voor kerstverlichting in de boom aan:

  • Bij een boom van 160 cm: minimaal 12 meter lampjes
  • Bij een boom van 180 cm: minimaal 14 meter lampjes
  • Bij een boom van 200 cm: minimaal 16 meter lampjes
  • Bij een boom vanaf 220 cm: minimaal 18 meter lampjes

Kerst in Apeldoorn

Ons ruime kerstaanbod is elk jaar weer verrassend en vernieuwend. Ook dit jaar komt u voor de leukste kersttrends in woondecoratie, kerstversiering en kerstverlichting naar ons tuincentrum in Apeldoorn. Wij verkopen Lumineo Christmas village kersthuisjes en kunstkerstbomen van topmerk Edelmann. Ons kunstkerstbomenbos is elk jaar weer een grote hit bij onze klanten. Kom gezellig kerstshoppen in ons tuincentrum in Apeldoorn en maak kerst 2020 om nooit te vergeten. Bezoek ons tuincentrum voor een compleet assortiment kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstverlichting, kerstballen in alle soorten en kleuren, kerststallen en natuurlijk de leukste woonaccessoires in kerstsfeer. Hieronder vindt u een overzicht van onze kerstcategorieën. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u graag bij GroenRijk Malkenschoten Apeldoorn.