Kerst

Alles op onze kerstafdeling nu met 70% korting! Op = op!

Bij GroenRijk Apeldoorn is het nu al volop kerst

70% korting op alle kerstproducten

Nu alle kerstproducten met 70% korting. Vanwege onze opheffingsuitverkoop zijn alle kerstproducten nu extra goedkoop. Kom langs en scoor de leukste decoratie, verlichting en versiering op onze kerstafdeling in Apeldoorn. Bent u op zoek bent naar een mooie kunstkerstboom? Wij hebben voordelige kunstkerstbomen van topmerk Triumph Tree. Dit is uw laatste kans om kerstinkopen te doen bij het leukste tuincentrum in Apeldoorn. Koop alles voor Kerstmis 2021 met 70% korting bij GroenRijk Apeldoorn!

Kerstboom Apeldoorn

Bij GroenRijk Malkenschoten verkopen wij dit jaar geen echte kerstbomen meer. Bent u op zoek naar een voordelige kunstkerstboom? Dan is een bezoek aan ons tuincentrum zeker een goed idee! Wij bieden al onze kerstvoorraad aan tegen een hoge korting van 50%. Kom langs bij Tuincentrum GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn en scoor alles voor een mooie kerst!

Kerst - GroenRijk Apeldoorn

Kunstkerstboom Apeldoorn

In ons kunstkerstbomenbos krijgt u direct het gevoel krijgt dat u bij de kerstman op bezoek bent. Wilt u dit ook beleven? Kom dan langs bij onze kerstafdeling en bekijk verschillende kunstkerstbomen van topmerken als Edelmann en Kaemingk. Wij hebben kunstbomen in verschillende groottes, soorten en maten. Zoekt u een kunstkerstboom die nét echt lijkt? Of juist een opvallende kerstboom met glitters, ingebouwde verlichting en nepsneeuw op de takken? Kom snel langs in ons tuincentrum want voor u het weet zijn de kunstbomen uitverkocht.

Neem contact op

 

 

Kerstverlichting Apeldoorn

Voordelige kerstverlichting kopen voor in de kerstboom? Wij verkopen duurzame ledverlichting dat heel lang meegaat. Wij hebben nog een laatste aanbod aan:

  • clusterverlichting
  • Ivy of compact-verlichting
  • Classic warm verlichting
  • Warm wit verlichting
  • Gekleurde verlichting

Kerstboom - GroenRijk Apeldoorn

Hoeveel kerstverlichting heb ik nodig voor in mijn kerstboom?

U wilt natuurlijk dat uw kerstboom prachtig straalt in uw woonkamer. Maar hoeveel lampjes heeft u nodig zodat de kerstboom mooi verlicht is? Wij houden de volgende afmetingen voor de hoeveelheid kerstverlichting in de boom aan:

  • Bij een boom van 160 cm: minimaal 12 meter lampjes
  • Bij een boom van 180 cm: minimaal 14 meter lampjes
  • Bij een boom van 200 cm: minimaal 16 meter lampjes
  • Bij een boom vanaf 220 cm: minimaal 18 meter lampjes

Heeft u vragen over het aantal lampjes voor in de kerstboom? Vraag onze medewerkers om advies, zij helpen u graag!

Kerst 2021 in Apeldoorn

Ons sfeervolle kerstaanbod is voor de laatste keer beschikbaar in ons tuincentrum. Kom nog één keer langs voor kerstdecoratie, kerstversiering en kerstverlichting in ons tuincentrum in Apeldoorn. U profiteert nu van 70% opheffingskorting op ons hele kerstassortiment. Wij verkopen Lumineo Christmas Village kersthuisjes en kunstkerstbomen van topmerk Edelmann. Ons kunstkerstbomenbos is elk jaar weer een grote hit bij onze klanten. Kom gezellig kerstshoppen in ons tuincentrum in Apeldoorn en maak kerst 2021 om nooit meer te vergeten. Bezoek ons tuincentrum voor een compleet assortiment kunstkerstbomen, kerstverlichting, kerstballen in alle soorten en kleuren. Ook voor kerststallen en de leukste woonaccessoires in kerstsfeer. Hieronder vindt u een overzicht van onze kerstcategorieën. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u graag bij GroenRijk Malkenschoten Apeldoorn.

Shop ons kerstassortiment tegen 70% korting!