Kerstbomen

Wilt u een kerstboom kopen in Apeldoorn? Bent u op zoek naar een kwalitatieve kerstboom die het minimaal tot het einde van 2020 volhoudt? Wilt u goed advies over welke kerstboom het beste bij u past? En maakt u van een kerstboom kopen graag een gezellig dagje uit? Kom dan naar GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn. Vanaf midden november verkopen wij de mooiste, volste kerstbomen van de regio Apeldoorn. Onze medewerkers weten alles van verschillende soorten kerstbomen en bieden u graag advies over de aankoop van een kerstboom. Kom langs bij GroenRijk Malkenschoten en haal de kerstsfeer in huis! Bezoek onze kerstbomenafdeling vanaf midden november 2020. Wij kijken uit naar de mooiste tijd van het jaar! 

Kerstboom met kluit

Voordat u een kerstboom uitkiest, vraagt u zichzelf af of u een kerstboom met of zonder kluit wilt. Een kerstboom met kluit behoudt zijn naalden langer en blijft langer groen. Dit komt omdat de wortels van de boom niet zijn afgehakt. De kerstboom heeft namelijk nog een pot met aarde waar de wortels van de boom nog doorgroeien. Hoe zet u een kerstboom met kluit neer?

 • Plant een kerstboom met kluit in een grote pot en vul de pot met tuinaarde of potgrond en druk het stevig aan zodat de boom niet omvalt. 
 • Met de juiste potgrond en regelmatig water geven blijft de kerstboom ook na de kerstdagen nog lang goed. 
 • Geef een Nordmann kerstboom water als de bovenste 1 cm van de grond droog aanvoelt. Geef voldoende water, de boom heeft vochtige grond nodig om te overleven in de warmgestookte huizen tijdens de feestdagen. 

Een kerstboom zonder kluit is goedkoper en houdt u tegenwoordig ook erg lang in leven. Als u thuiskomt, zaagt u ongeveer 3 cm van de onderkant van de stam af. Hierdoor neemt de boom beter water op en houdt de boom zijn naalden langer vast. Plaats de stam van de kerstboom in de kerstboomstandaard en vul de bak met een laagje water. Zorg er tijdens de feestdagen voor dat de boom altijd in een klein laagje water staat. Weet u nog niet of u een boom met of zonder kluit wilt kopen? Vraag onze medewerkers om advies. Zij vertellen u precies de voor- en nadelen van een boom met of zonder kluit. 

Kerstboom met kluit - GroenRijk Malkenschoten Apeldoorn

Kleine kerstboom

Heeft u niet zoveel ruimte voor een grote kerstboom? Bij GroenRijk Malkenschoten verkopen we ook kleine kerstbomen. Koop bijvoorbeeld twee kleine kerstboompjes voor naast de televisie. Wilt uw kind ook een kerstboom in zijn of haar slaapkamer? Koop dan een kleine kerstboom en laat uw kind de boom helemaal zelf versieren. Wij verkopen kerstbomen vaanf 40 cm, met of zonder kluit. Kleine kerstbomen met kluit plant u gemakkelijk in een pot. Versier de kleine kerstboom met kerstverlichting en grappige kerstornamenten en u bent helemaal klaar voor de kerst dit jaar. Bezoekt u onze kerstbomenafdeling en vindt u niet direct wat u zoekt? Vraag onze medewerkers om advies. Zij vertellen u precies waar u kleine kerstbomen vindt. 

Kerstbomen_GroenRijk Malkenschoten

Soorten bomen

Weet u al wat voor soort echte kerstboom u zou willen? Die keuze kan nog best eens lastig zijn, want er zijn zoveel verschillende soorten echte kerstbomen. Gelukkig maar, want zo kan iedereen zijn eigen soort kerstboom uitzoeken die bij hem of haar perfect in huis past. De meest bekende soorten echte kerstbomen heeft GroenRijk Malkenschoten voor u op een rijtje gezet:

 • Nordmann
 • Fijnspar
 • Blauwspar
 • Servische spar
 • Zilverspar
 • Koreaanse zilverspar

Weet u waarom de Nordmann de meest verkochte boom is in Nederland? Dat komt door de naalden, deze vallen nauwelijks uit en prikken bovendien niet als u erlangs loopt. Naast de Nordmann is de Fijnspar ook een bekende boom, deze boom staat bekend om de heerlijke dennengeur. Het nadeel van de Fijnspar is dat de naalden enigszins prikken en dat de naalden sneller uitvallen dan die van de Nordmann. Wilt u meer informatie over onze kerstbomen? Of wilt u weten hoe u een kerstboom het beste onderhoudt? Kom dan eens langs bij ons tuincentrum in Apeldoorn, dan vertellen onze medewerkers u alles over onze kerstbomen.

Kerstbomen_GroenRijk Malkenschoten

Kerstboom service

Wilt u graag een kerstboom uitkiezen, maar heeft u bijvoorbeeld geen auto om deze zelf naar huis te rijden? Dat is bij GroenRijk Malkenschoten geen probleem. Wanneer u een echte kerstboom koopt bij GroenRijk Malkenschoten, bieden wij onze klanten extra service. Ten eerste koopt u bij ons een prachtige kerstboom van goede kwaliteit, met diepgroene naalden die lang blijven zitten. Naast de kwaliteit van de boom bieden wij u net dat stukje extra service:  

 • Wij pakken de kerstboom netjes voor u in, zodat deze gemakkelijk in uw auto past.
 • Wij bezorgen uw kerstboom, indien gewenst, bij u thuis in Apeldoorn.
 • Met de Easy Fix kerstboomstandaard staat uw kerstboom binnen enkele seconden kaarsrecht. Wij boren een gat onderin de stam, zodat u hem gemakkelijk op de Easy Fix standaard zet.
 • Uiteraard geven wij u ook een aantal goede verzorgingstips mee, zodat u lang plezier heeft van uw boom. 

Profiteer ook van onze extra service en koop uw echte kerstboom bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn! 

Kerstbomen_GroenRijk Malkenschoten

Kerstboom kopen in Apeldoorn

Bent u ook al helemaal enthousiast over het kopen van uw droomboom? Laat u verrassen door ons kerstassortiment met onder andere kerstverlichting, kerstversiering, kunstkerstbomen en natuurlijk onze echte kerstbomen. Weet u niet precies welk soort kerstboom in uw huis past? Vraag het onze medewerkers. Zij geven u advies over de verschillende soorten kerstbomen in ons tuincentrum. Ons tuincentrum ligt in de buurt van Deventer, Beekbergen en Vaassen. Woont u in de buurt? Bekijk dan ons ruime aanbod aan kwalitatieve kerstbomen. Bekijk de openingstijden en locatie van ons tuincentrum in Apeldoorn op de contactpagina. Wij zijn ook op zondag open! Graag tot ziens bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst