Kerstbomen

Kerstboom kopen in Apeldoorn? Bij GroenRijk Apeldoorn zijn de echte kerstbomen weer binnen! Nordmann kerstbomen, Abies, Picea Abies en Abies Fraseri. Genoeg soorten om uit te kiezen! De diverse soorten zijn verkrijgbaar met kluit of zonder kluit in allerlei hoogtes van mini boompjes tot bomen van meer dan drie meter hoog. Vind de boom die bij u past!

Kerstbomen service

Wij bieden u niet alleen een mooie kerstboom van goede kwaliteit met zachte naalden en die niet snel zijn naalden verliest, maar we geven u ook een fijne service: 

  • De kerstboom wordt netjes voor u ingepakt, zodat deze gemakkelijk in uw auto past.
  • Wij bezorgen indien gewenst de kerstboom bij u thuis in Apeldoorn.
  • Met de Easy Fix kerstboom standaard staat uw kerstboom binnen enkele seconden kaarsrecht. Wij boren een gat onderin de stam en u zet hem op de Easy Fix standaard en klaar! 
  • Uiteraard geven wij u ook een aantal goede tips mee, zodat u lang plezier heeft van uw boom. 

Kerstboom kopen

Er gaat niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. In ons tuincentrum in Apeldoorn kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar ? De medewerkers van ons tuincentrum in Apeldoorn helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken. Ons tuincentrum is gevestigd op Malkenschoten 9 in Apeldoorn. Graag tot ziens!  
 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst 2017