Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Kunstkerstbomen

Houdt u niet van echte kerstbomen? Of vindt u het zonde om ieder jaar geld uit te geven aan een echte kerstboom? Dan zijn er gelukkig kunstkerstbomen! Kunstkerstbomen zijn er in allerlei soorten en maten. In ons tuincentrum in Apeldoorn verkopen wij ook kunstkerstbomen van de merken Triumph Tree en Black Box.

Voordelen kunstkerstbomen

Het kopen van een kunstkerstboom is op dat moment even een uitgave, maar van een kunstkerstboom heeft u echt jaren lang veel plezier van. Wat super handig is, is dat sommige kunstkerstbomen al zijn voorzien van lampjes. Dat betekent dus, geen gedoe met lampjes en snoeren! Daarnaast heeft een kunstkerstboom geen uitvallende naalden. Dat is natuurlijk ideaal! Vroeger zagen kunstkerstbomen er erg nep uit. Tegenwoordig is dat anders, want een kunstkerstboom wordt gemaakt met materialen, die net lijken alsof er een echte kerstboom in huis staat. Wat vandaag de dag ook niet onbelangrijk is, is dat kunstkerstbomen brandvertragend worden gemaakt. Er wordt dus ook aan de veiligheid gedacht.

Triumph Tree kunstkerstbomen

Eén van de merken kunstkerstbomen die wij verkopen in ons tuincentrum in Apeldoorn, is Triumph Tree. Dit merk kunstkerstbomen heeft een garantie tot wel 10 jaar. Daarnaast hebben Triumph Tree kunstkerstbomen zachte naalden, goede brandveiligheid en niet geheel onbelangrijk: de kunstkerstbomen zijn haast niet van echt te onderscheiden. Kortom, GroenRijk Apeldoorn heeft een breed assortiment aan kunstkerstbomen met zowel LED verlichting als zonder kerstverlichting. Triumph Tree is het meest toonaangevende merk kunstkerstbomen in Nederland.

Black Box kunstkerstbomen

Ook voor het merk Black Box bent u bij GroenRijk Malkenschoten Apeldoorn op het goede adres. Black Box is ook een bekend merk met kunstkerstbomen. De kunstkerstbomen van Black Box zijn er zowel met of zonder verlichting. Een kunstkerstboom met verlichting heeft soms ook nog een knipperfunctie. Kom langs in onze kerstshow en ervaar zelf hoe prachtig de kunstbomen zijn, hoe zacht ze aanvoelen en hoe gemakkelijk ze zijn op te zetten. Onze medewerkers adviseren u graag over de kunstkerstbomen die wij in ons tuincentrum verkopen.

Kunstkerstbomen kopen in Apeldoorn

Kortom, u bent van harte welkom om ons kunstkerstbomen assortiment te komen bekijken. Dan kunt u meteen een kijkje nemen bij de rest van onze kerstartikelen, zoals kerstballen, kerstslingers en kerstverlichting. Graag tot ziens bij GroenRijk Apeldoorn voor kerst inspiratie, leuke ideeën en prachtige producten. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst