Kunstkerstbomen

Nu alle kunstkerstbomen 70% korting!

Houdt u niet van echte kerstbomen? Of vindt u het zonde om elk jaar geld uit te geven aan een echte kerstboom? Dan zijn er gelukkig kunstkerstbomen! Kunstkerstbomen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn verkopen wij kunstkerstbomen van topmerken Triumph Tree en Black Box. Scoor nu een kunstkerstboom met 70% opheffingskorting. Op is op! 

Voordelen kunstkerstbomen

Het kopen van een kunstkerstboom lijkt misschien een grote investering, maar een kunstkerstboom geeft u echt jarenlang veel plezier.

  • Sommige kunstkerstbomen zijn al voorzien van verlichting, super handig!. Dat betekent dus geen gedoe met het uit elkaar halen van de lichtsnoeren, dat scheelt weer tijd en moeite. 
  • Daarnaast heeft een kunstkerstboom geen uitvallende naalden. Ideaal!
  • Vroeger zagen kunstkerstbomen er erg nep uit. Tegenwoordig is dat anders, want een kunstkerstboom wordt gemaakt met kwaliteitsmaterialen die net lijken alsof er een echte kerstboom in huis staat.
  • Wat vandaag de dag ook niet onbelangrijk is, is dat kunstkerstbomen uit brandvertragend materiaal bestaan. Een kunstkerstboom is dus een brandveilige optie.

Kunstkerstbomen - GroenRijk Apeldoorn

Triumph Tree kunstkerstbomen

Eén van de meest toonaagevende merken op het gebied van kunstkerstbomen is Triumph Tree. Dit merk kunstkerstbomen biedt op elke kunstkerstboom een garantie tot wel 10 jaar. Daarnaast hebben Triumph Tree kunstkerstbomen zachte naalden, goede brandveiligheid en niet geheel onbelangrijk: de kunstkerstbomen zijn haast niet van echte bomen te onderscheiden. GroenRijk Apeldoorn heeft een breed assortiment aan kunstkerstbomen met kerstverlichting en zonder kerstverlichting. Bekijk het assortiment Triumph Tree bomen in ons tuinecntrum en koop een Triumph Tree met 40% opheffingskorting.

Black Box kunstkerstbomen

Ook voor het merk Black Box bent u bij GroenRijk Malkenschoten Apeldoorn aan het juiste adres. Black Box is een zeer bekend merk als het gaat om kunstkerstbomen. De kunstkerstbomen van Black Box zijn zowel met als zonder verlichting verkrijgbaar bij GroenRijk Apeldoorn. Een Black Box kunstkerstboom met verlichting heeft soms ook nog een knipperfunctie, hiermee laat u de kerstverlichting op een gezellige manier knipperen. Houdt u van verlichting dat gewoon stilstaat, ook dat heeft Black Box. Kom langs in Apeldoorn en ervaar zelf hoe prachtig de kunstbomen zijn, hoe zacht ze aanvoelen en hoe gemakkelijk u ze opzet. Onze medewerkers adviseren u graag over de kunstkerstboom die het beste bij u past. Wij houden rekening met uw wensen en met uw budget en zoeken samen met u de beste boom uit.

Kunstkerstboom met verlichting

Wilt u geen gedoe meer met lichtsnoeren die in de knoop zitten? Koop een kunstkerstboom met ingebouwde verlichting bij GroenRijk Apeldoorn. Wij hebben een ruim assortiment aan kunstkerstbomen met ingebouwde kerstlampjes. De lampjes zijn verwerkt in de takken en brandt u door de stekker in het stopcontact te steken. We hebben bomen met wit licht en bomen met zacht licht. Onze kunstkerstbomenafdeling bestaan uit tientallen verschillende bomen in alle soorten en maten. Kies zelf uw favoriet. Heeft u uw droom kunstkerstboom gevonden? Loop dan door naar onze decoratieafdeling. Kies uit kerstballen, kersthangers, kerstslingers en nog veel meer.

Kunstkerstboom kopen in Apeldoorn

U bent van harte welkom bij GroenRijk Malkenschoten om ons kunstkerstbomenassortiment te bekijken. U geniet tot het einde van het jaar van hoge kortingen. Vanwege onze sluiting verkopen wij alle kerstproducten nu met 70% korting. Zo geniet u dit jaar van een zeer voordelige kerst. Wij hebben een breed aanbod aan kerstproducten zoals kerstballen, kerstslingers en kerstverlichting. U vindt te gekke kerstornamenten zoals ananassen, palmbomen, ballerina's, hertjes en nog veel op onze kerstdecoratieafdeling. Gaat u dit jaar voor traditioneel of wilt u dit jaar liever iets geks? Graag tot ziens bij GroenRijk Apeldoorn voor kerstinspiratie, leuke ideeën en voordelige kerstproducten. Plan uw route naar ons tuincentrum via de contactpagina.

Bekijk onze openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst