Kunstkerstbomen

Houdt u niet van echte kerstbomen? Of vindt u het zonde om elk jaar geld uit te geven aan een echte kerstboom? Dan zijn er gelukkig kunstkerstbomen! Kunstkerstbomen zijn er in allerlei soorten en maten. In ons tuincentrum GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn verkopen wij kunstkerstbomen van topmerken Triumph Tree en Black Box. Kunstkerstbomen kennen vele voordelen ten opzichte van echte kerstbomen. 

Voordelen kunstkerstbomen

Het kopen van een kunstkerstboom is een grote investering, maar van een kunstkerstboom heeft u echt jarenlang veel plezier.

  • Sommige kunstkerstbomen zijn al voorzien van verlichting, super handig!. Dat betekent dus geen gedoe met het uit elkaar halen van de lichtsnoeren, dat scheelt weer tijd en moeite. 
  • Daarnaast heeft een kunstkerstboom geen uitvallende naalden. Dat is natuurlijk ideaal!
  • Vroeger zagen kunstkerstbomen er erg nep uit. Tegenwoordig is dat anders, want een kunstkerstboom wordt gemaakt met materialen, die net lijken alsof er een echte kerstboom in huis staat.
  • Wat vandaag de dag ook niet onbelangrijk is, is dat kunstkerstbomen uit brandvertragend materiaal bestaan. Met een kunstkerstboom denkt u dus ook aan de veiligheid.

Kunstkerstbomen - GroenRijk Apeldoorn

Triumph Tree kunstkerstbomen

Eén van de topmerken kunstkerstbomen die wij verkopen in ons tuincentrum in Apeldoorn, is Triumph Tree. Dit merk kunstkerstbomen heeft een garantie tot wel 10 jaar. Daarnaast hebben Triumph Tree kunstkerstbomen zachte naalden, goede brandveiligheid en niet geheel onbelangrijk: de kunstkerstbomen zijn haast niet van echt te onderscheiden. GroenRijk Apeldoorn heeft een breed assortiment aan kunstkerstbomen met kerstverlichting en zonder kerstverlichting. Triumph Tree is het meest toonaangevende merk kunstkerstbomen in Nederland. Bekijk het assortiment Triumph Tree bomen en haal de kerst in huis.

Black Box kunstkerstbomen

Ook voor het merk Black Box bent u bij GroenRijk Malkenschoten Apeldoorn aan het juiste adres. Black Box is een zeer bekend merk als het gaat om kunstkerstbomen. De kunstkerstbomen van Black Box zijn zowel met als zonder verlichting verkrijgbaar bij GroenRijk Apeldoorn. Een Black Box kunstkerstboom met verlichting heeft soms ook nog een knipperfunctie, hiermee laat u de kerstverlichting op een gezellige manier knipperen. Houdt u van verlichting dat gewoon stilstaat, ook dat heeft Black Box. Kom langs bij onze kerstshow en ervaar zelf hoe prachtig de kunstbomen zijn, hoe zacht ze aanvoelen en hoe gemakkelijk u ze opzet. Onze medewerkers adviseren u graag over de kunstkerstboom die het beste bij u past. Wij houden rekening met uw wensen en met uw budget en zoeken samen met u de beste boom uit.

Kunstkerstboom met verlichting

Wilt u geen gedoe meer met lichtsnoeren die in de knoop zitten? Koop een kunstkerstboom met ingebouwde verlichting bij GroenRijk Apeldoorn. Wij hebben een ruim assortiment aan kunstkerstbomen met ingebouwde kerstlampjes. De lampjes zijn verwerkt in de takken en brandt u door de stekker in het stopcontact te steken. We hebben bomen met wit licht en bomen met zacht licht. Onze kunstkerstbomenafdeling bestaan uit tientallen verschillende bomen die wij aan u presenteren. Kies zelf uw favoriet. Kerstboom gevonden? Begin dan met het decoreren van de kerstboom. Kies uit kerstballen, kersthangers, kerstslingers en nog veel meer.

Kunstkerstbomen kopen in Apeldoorn

U bent van harte welkom om ons kunstkerstbomenassortiment te bekijken. Neem dan meteen een kijkje bij de rest van onze kerstartikelen. Wij hebben een breed aanbod aan kerstproducten zoals kerstballen, kerstslingers en kerstverlichting. Te gekke kerstornamenten zoals ananassen, palmbomen, ballerina's, hertjes en nog veel meer vindt u op onze kerstdecoratieafdeling. Ontdek de nieuwste kersttrends op het gebied van kerstdecoratie. Gaat u voor traditioneel of pakt u dit jaar echt uit? Graag tot ziens bij GroenRijk Apeldoorn voor kerstinspiratie, leuke ideeën en prachtige kerstproducten. Plan uw route naar ons tuincentrum via de contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst