Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Kerstverlichting en kerstversiering

Kerstverlichting en kerstversiering voor in en rondom uw huis? Bij GroenRijk Apeldoorn vindt u onder andere een breed assortiment LED kerstverlichting voor binnen en buiten. Wilt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke lampjes? Of twijfelt u nog over welke kerstverlichting het beste in uw huis past? Kom langs in ons tuincentrum in Apeldoorn en vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Soorten kerstverlichting voor binnen en buiten

In ons tuincentrum kunt u terecht voor kerstverlichting van onder andere het merk Lumineo. Dit is een merk dat veel verschillende soorten verlichting heeft, zoals lichtslingers en lichtvormen. Daarnaast zijn er nog zoveel andere soorten verlichting, zoals bijvoorbeeld koppelbare verlichting, cluster verlichting en LED verlichting in diverse kleuren. Wat ook heel handig is, is kerstverlichting voor buiten op batterij met timer, zodat de batterijen de hele kerstperiode mee gaan. Of wacht dacht u van verlichte rendieren, kerstmannen en lantaarns. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in ons tuincentrum in de buurt van Deventer en Beekbergen.

Kerstversiering in allerlei kleuren

Ook hebben wij een breed assortiment aan kerstversiering. Mooie kerstballen in allerlei soorten kleuren, kerstboompieken of sfeervolle kaarsen. Met de juiste kerstdecoratie creëert u die unieke kerstsfeer in uw huis. Ieder jaar zijn er nieuwe trendkleuren, nieuwe producten, leuke beeldjes en meer. Dit jaar zien we voor de kerst veel pasteltinten, petrol, groen bordeaux rood. Daarnaast zien we de kleuren zwart, wit, goud en zilver eigenlijk ieder jaar wel terugkomen. Dit zijn kleuren die vrijwel altijd met andere kleuren te combineren zijn. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum in Apeldoorn en kom alvast in de kerstsfeer! Tevens verkopen wij ook Lemax kerstdorpen en huisjes. Bekijk onze Lemax opstelling in ons tuincentrum voor inspiratie! 

Kerstversiering kopen bij GroenRijk Malkenschoten Apeldoorn

Kortom, kom eens langs in ons tuincentrum en laat u verrassen door onze kerst afdeling. Dan kunt u meteen een kijkje nemen bij onze kunstkerstbomen en echt kerstbomen. Wij zijn tevens iedere zondag geopend. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u graag in ons tuincentrum in Apeldoorn. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst