Kerstverlichting en kerstversiering

Op zoek naar schitterende kerstverlichting en kerstversiering voor in en rondom uw huis? Bij GroenRijk Apeldoorn vindt u onder andere een breed assortiment ledkerstverlichting voor binnen en buiten. Zoekt u ledverlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke lampjes voor in de boom? Wij presenteren u allerlei soorten kerstverlichting op onze kerstafdeling. Bekijk verschillende kerstbomen met diverse kerstverlichting. Zoekt u felle kerstverlichting of bent u meer op zoek naar iets sfeervols en klassieks? Breng een bezoek aan onze kerstbomenafdeling en kies de kerstverlichting die bij u past. Naast kerstverlichting hebben wij ook een ruime afdeling kerstdecoratie. Van kerstmannen tot notenkrakers en van rendieren tot kerststerren, u vindt het allemaal bij GroenRijk Malkenschoten. Kom langs in ons tuincentrum in Apeldoorn en vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Soorten kerstverlichting voor binnen en buiten

In ons tuincentrum koopt u onder andere kerstverlichting topmerk Lumineo. Dit is een toonaangevend merk dat veel verschillende soorten verlichting heeft. Wij bieden bijvoorbeeld lichtslingers en lichtvormen zoals kerstmannen en kerststerren als raamdecoratie. Daarnaast zijn er nog zoveel andere soorten verlichting, zoals koppelbare verlichting, clusterverlichting en ledverlichting in diverse kleuren. Wilt u uw voortuin gezellig verlichten tijdens de feestdagen? Kies dan kerstverlichting voor buiten dat werkt op batterij met timer. Hierdoor heeft u geen gedoe met verlengsnoeren en stekkers die in het stopcontact moeten. Stel de timer op de gewenste tijd in en de batterijen zorgen ervoor dat u de hele kerstperiode bent voorzien van sfeervol licht. Wat u zich ook bedenkt, wij hebben het in ons tuincentrum in Apeldoorn. U vindt ons in de buurt van Deventer en Beekbergen, dus kom gezellig langs!

Kerstverlichting buiten - GroenRijk Malkenschoten

Kerstversiering in allerlei kleuren

Ook hebben wij een breed assortiment aan kerstversiering. Mooie kerstballen in allerlei soorten kleuren, kerstboompieken of sfeervolle kaarsen. Met de juiste kerstdecoratie creëert u die unieke kerstsfeer in uw huis. Elk jaar zijn er nieuwe trendkleuren, nieuwe producten, leuke beeldjes en meer. Dit jaar zien we als trend veel pasteltinten, petrol, groen en bordeaux rood. Daarnaast komen de kleuren zwart, wit, goud en zilver eigenlijk elk jaar wel terug. Dit zijn kleuren die vrijwel altijd met andere kleuren te combineren zijn. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum in Apeldoorn en kom alvast in de kerstsfeer! Tevens verkopen wij ook Lumineo Christmas village kerstdorpen en Lumineo Christmas village kersthuisjes. Bekijk onze Lumineo Christmas village opstelling in ons tuincentrum voor inspiratie! 

Kersthuisjes kerstdecoratie - GroenRijk Apeldoorn

Kerstballen en kerstornamenten

Een kerstboom is geen kerstboom zonder kerstballen. Bij ons vindt u kwalitatieve glazen kerstballen en kerstballen van plastic. Heeft u kleine kinderen of actieve huisdieren thuis? Dan zijn plastic kerstballen een veiligere keus dan glazen ballen. Lees hieronder onze tips voor het versieren van de kerstboom:

  • Houd vast aan een kleurenpalet, dit zorgt voor een rustige en harmonieuze uitstraling. Kies 3 tot maximaal 5 kleuren uit die u in de boom gebruikt.

  • Hang kerstballen diep in de boom. Begin dan eerst met de effen kerstballen, deze hangt u dicht bij de stam, zo creëert u diepte. 

  • Werk van groot naar klein, begin met de grote ornamenten en kerstballen en hang daarna kleine hangers op.

  • Wissel vormen en materialen af. Een kerstboom vol met glazen kerstballen oogt nogal eentonig. Maak gebruik van verschillende materialen en vormen. Zo krijgt uw kerstboom een speelse uitstraling.

  • Bekleed de voet van de boom met een kleed, een mand of met extra groene takken. 

Kerstversiering - GroenRijk Apeldoorn

Kerstversiering kopen bij GroenRijk Malkenschoten Apeldoorn

Kom eens langs in ons tuincentrum in de buurt van Deventer en laat u verrassen door onze kerstafdeling. Nog geen idee hoe u uw kerstboom wilt versieren dit jaar? Geen probleem, wij bieden een groots assortiment met verrassende elementen die uw kerst stralend maken. Neem meteen een kijkje bij onze kunstkerstbomen en echt kerstbomen. Wij zijn elke zondag geopend, dus kom gerust langs in het weekend. Houdt u niet van drukte? Dan raden wij u aan om door de weeks naar ons tuincentrum te komen. Bekijk onze openingstijden en precieze locatie op de contactpagina. We zien u graag binnenkort in ons tuincentrum in Apeldoorn. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst