Bloempotten

Bent u op zoek naar Planten bloempotten en plantenbakken? Dan bent u bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten bloempotten en plantenbakken in allerlei verschillende kleuren, maten en materialen. Wanneer u een mooie plant heeft aangeschat kan een goede pot natuurlijk niet ontbreken. U kunt bij ons natuurlijk ook verschillende tuinplanten en kamerplanten kopen, en combineren met een bijpassende pot uit ons tuincentrum. Kom eens gezellig langs om ons aanbod te bekijken. Wanneer u vragen heeft kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen. 

Bloempotten_GroenRijk Malkenschoten

Assortiment binnenpotten

Kamerplanten komen het beste tot zijn recht in een mooie binnenpot. Een grote bloempot geeft vaak een thuis aan een grote plant. Wanneer je de aandacht niet te veel op de bloempot wilt vestigen, kun je voor een neutrale kleur kiezen. Grote bloempotten voor binnen zijn eigenlijk altijd goed te combineren wanneer je kiest voor zwart, wit of grijs. Deze kleuren passen binnen ieder interieur én laten het groen van de plant goed naar voren komen. Wanneer u meer speelsheid zou willen toevoegen kunt u dat doen door verschillende formaten te gebruiken in de zelfde kleurtinten. Mocht u voor meer gedurfde uitvoeringen gaan, dan zijn kleurrijke potten daar zeer geschikt voor. Aan u de keus! Wij hebben de volgende merken binnenpotten in ons assortiment:

  • Ter Steege
  • Floran
  • HS potterie
  • Edelman
  • Elho

Onze binnenpotten zijn verkrijgbaar in diverse potmaten en in uiteenlopende designs. Zit de maat die u zoekt er niet tussen? Vraag dan even één van onze medewerkers om advies.

Bloempotten_GroenRijk Malkenschoten

Buitenpotten tuinplanten

Naast binnenpotten verkopen wij ook voor buiten verschillende soorten buitenpotten in diverse potmaten. In uw tuin kunt u met bloempotten kunt ook diverse stijlen hanteren, denk bijvoorbeeld aan de populaire trend 'de Mediterrane tuin'. Terracottapotten in verschillende vormen en groottes brengen dit thema helemaal tot leven in uw tuin. Bloempotten en plantenbakken met allerlei verschillende soorten beplanting zorgen voor opvallende accenten in de tuin. Plantenbakken kunnen eigenlijk op allerlei manieren een extra dimensie en accent aan uw tuin geven. Kom eens langs bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn om ons aanbod te bekijken. Wij bieden buitenpotten van onder andere de volgende merken:

  • Elho
  • Ter Steege
  • Capi
  • Mega
  • Gught potterie

Bloempotten_GroenRijk Malkenschoten

Heeft u vragen over het assortiment? Kom langs in ons tuincentrum of bel gerust naar 055 533 47 47. Wij hopen u graag eens te zien bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment