Moestuin

Alles voor de moestuin nu 70% korting!

Aan de slag met de moestuin? Bij GroenRijk Apeldoorn vindt u alles wat u nodig heeft om de moestuin te onderhouden! Kom langs bij ons tuincentrum in Apeldoorn en bekijk ons gehele aanbod moestuin gerelateerde producten.

Het aanleggen van een moestuin

Een moestuin in de tuin hoeft niet enorm groot te zijn. Ook als u een kleinere tuin heeft kunt u gerust een moestuin aanleggen. Heeft u bijvoorbeeld weleens gedacht aan een paar bloembakken aan de rand van uw tuin gevuld met lekkere planten? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Om een moestuin aan te kunnen leggen, heeft u het volgende nodig:

  • Moestuinbak
  • Kruiden en groenteplanten 
  • Stokken
  • Kweekzakken en kweektunnels
  • Potgrond

Voor al deze benodigdheden en meer kunt u terecht bij GroenRijk Apeldoorn. Een moestuinbak hoeft niet gelijk erg groot te zijn, wij verkopen ook zogenaamde moestuinmeter tuintjes. Deze zijn goed geschikt voor de kleinere tuin. De moestuinbakken verkopen wij overigens in zowel hout als in kunststof. Zo kunt u er zelf voor kiezen welke moestuinbak het beste in uw tuin past. 

Moestuin groenrijk apeldoorn

De ideale planten voor in de moestuin

Wellicht heeft u zelf al genoeg ideeën over welke planten u het liefste in de moestuin heeft. Niet iedere plantencombinatie is even goed en niet iedere plant doet het goed met veel zon of juist halfschaduw. Voordat u dus planten of zaden aanschaft voor in de moestuin, zult u eerst de plek van de moestuin moeten kiezen. Op basis van het aantal zonuren, wind en nog een paar andere factoren kunt u dan planten gaan uitzoeken. Heeft u nog nooit een moestuin gehad of bent u op zoek naar een makkelijke moestuin plant? Dan kunt u in ons assortiment zaden vinden voor de volgende makkelijke moestuin planten:

  • Stamboon
  • Rode biet
  • Courgette

Meer informatie en tips over de moestuin

Wilt u meer informatie over het aanleggen of onderhouden van een moestuin? Kom dan langs of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag met tips over het onderhouden van uw moestuin zodat u een grote oogst krijgt. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten