Droogbloemen

Alle droogbloemen nu 70% korting!

Bij GroenRijk Apeldoorn koopt u ook prachtige droogbloemen. Deze trend is al een tijd zeer populair en is eigenlijk een vervanger van de wekelijkse verse bloemen. Bij GroenRijk Apeldoorn hebben we een breed aanbod aan droogbloemen waar u zelf de mooiste boeketten mee samenstelt. Of kies uit de door ons samengestelde boeketten. Droogbloemen zijn zeer duurzaam, u koopt namelijk één keer een tak of een boeket waar u maandenlang mee doet. Wilt u ook een prachtig droogboeket? Kom dan langs bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn en bezoek onze sfeerafdeling voor de leukste droogbloemen in de regio Apeldoorn.

Gedroogde bloemen

Wat zijn droogbloemen nou eigenlijk? Droogbloemen zijn simpelweg gedroogde bloemen die als decoratie dienen. Zijn alle bloemen geschikt als droogbloemen?

 • Bloemen met houtachtige stelen zijn zeer geschikt om te drogen. Denk hierbij aan bloemen als rozen, zonnebloemen, chrysanten, ridderspoor, gipskruid, lavendel.
 • Grassoorten zijn ook erg geschikt om te combineren met de droogbloemen. Dit zijn bijvoorbeeld graspluimen als pampasgras.
 • Bloemen met een zachte steel zijn minder goed om te drogen, denk hierbij aan tulpen, amaryllissen, of narcissen.

Bij GroenRijk Malkenschoten verkopen wij zowel losse gedroogde bloemen als droogboeketten. De gedroogde bloemen zijn al gedroogd en zijn dus ook volledig uitgedroogd en hebben dus geen water meer nodig. Hierom zijn droogboeketten tegenwoordig zo ontzettend in. Omdat het droogboeket geen verzorging meer eist, hoeft u dus geen water meer te geven, of de bloemen opnieuw te schikken.

Droogbloemen - GroenRijk Apeldoorn

Kunstbloemen boeket

Bij GroenRijk Malkenschoten hebben we een prachtige bloemenafdeling. Deze bloemenafdeling bestaat uit snijbloemen, boeketten, plantarrangementen en nog veel meer. Tegenwoordig bieden we ook een ruim aanbod aan kunstbloemen en droogbloemen. Kunstbloemen zijn gemaakt van zijde of foam en droogbloemen zijn uitgedroogde bloemen. Bent u op zoek naar een fraai boeket waarmee u uw interieur direct een boost geeft? Kom dan eens langs bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn en bekijk ons aanbod aan kunstbloemen en boeketten. Onze bloemisten stellen met zorg prachtige boeketten samen die u simpelweg thuis alleen nog maar in een vaas hoeft te zetten. En nog makkelijker: geen water en geen plantenvoeding, want de kunstbloemen zijn geheel onderhoudsvrij. Let er wel op dat u een vaas kiest die stevig genoeg is. Of vul de vaas bijvoorbeeld met decoratief zand zodat de vaas niet omvalt als het boeket een zucht wind

Droogbloemen kopen

Bij GroenRijk Malkenschoten verkopen wij onder andere de volgende droogbloemen:

 • Rozen

 • Papaver (de zaadbol van de klaproos)

 • Lavendel

 • Trommelstokjes (Allium sphaerocephalon)

 • Hortensia’s

 • Fluitenkruid

 • Zonnebloemen

 • Zeeuw knoopje

 • Katoenbloemen

 • Eucalyptus

 • Pampasgras

Droogboeket - GroenRijk Apeldoorn

Droogboeket

Hoe zorgt u er dan voor dat al die droogbloemen samen een mooi geheel vormen? Bij GroenRijk Malkenschoten hebben we dagelijks verschillende boeketten die we aanbieden. Zo schikken wij de boeketten bijvoorbeeld op kleur, op grootte of op soort. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een droogboeket samen te stellen. U kiest uw favoriete bloemen uit in ons tuincentrum en u maakt er thuis zelf een mooi boeket van. Onze droogboeketten zijn zeer duurzaam, u heeft hier maandenlang plezier van zonder dat u er ook maar een seconde naar om hoeft te kijken. Kom langs op onze sfeerafdeling en stel zelf een mooi droogboeket samen.

Gedroogde bloemen kopen

Wilt u ook gedroogde bloemen kopen? Kom dan langs bij GroenRijk Apeldoorn en kies de mooiste droogboeketten en droogbloemen. Een droogboeket is vooral populair om de neutrale uitstraling. De neutrale en zachte tinten in een droogboeket passen eenvoudig gezegd in elk interieur. Wissel de neutrale tinten af met wat opvallende takken voor een mooie uitstraling. Droogbloemen zijn daarnaast niet alleen leuk voor in een vaas, maar ook als decoratie op cadeaus, in kleine vaasjes of als versiering in de kerstboom of kerstkrans. Kom langs in ons tuincentrum en aanschouw ons aanbod aan droogbloemen. U vindt onze contactgegevens op onze contactpagina. Heeft u vragen over ons assortiment droogbloemen? Vraag gerust een van onze medewerkers om advies! Wij kijken uit naar uw bezoek!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer & Cadeau