Arrangementen

Alle plantarrangementen nu 70% korting!

Bij GroenRijk Apeldoorn kunt u terecht voor de mooiste arrangementen voor in huis. U bent van harte welkom om planten en schalen of vazen uit te zoeken, zodat wij een mooi arrangement voor u kunnen samenstellen. 

Het perfecte arrangement kopen

Een arrangement in huis moet natuurlijk voldoen aan al uw wensen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten schalen, planten en eventuele decoraties. Ook kunt u er voor kiezen om een kant-en-klaar arrangement te kopen. Onze medewerkers stellen ieder seizoen weer prachtige arrangementen bij elkaar die in vrijwel iedere huiskamer passen. U kunt bij ons tuincentrum in Apeldoorn kiezen uit de volgende soorten schalen en vazen:

  • Keramiek
  • Kunststof
  • Manden
  • Glas
  • En nog meer...

Qua planten heeft u in ons tuincentrum nog meer keuze! Kom gerust langs om planten en een schaal of een vaas uit te zoeken, zodat wij een mooi arrangement voor u kunnen samenstellen.

Advies voor het beste arrangement

Weet u niet zo goed wat u wilt? Dan staan onze medewerkers in het tuincentrum voor u klaar. Wij kunnen u namelijk goed adviseren over welke planten het beste bij elkaar kunnen staan in een arrangement. Als u een arrangement cadeau wilt doen, is het belangrijk om de persoon die het arrangement ontvangt een beetje te kennen. Zo kunt u de planten en de verzorging van de planten hierop afstellen. Niet iedereen vindt het namelijk even makkelijk om voor planten te zorgen. Mocht u of de ontvanger geen groene vingers hebben, dan kunt u ook bij ons terecht voor arrangementen met vetplanten of cactussen. Deze zijn makkelijk te verzorgen en zien er ook nog eens prachtig uit. 

arrangementen-kopen-groenrijk-apeldoorn

Voordeel arrangementen en meer informatie

Het grote voordeel van een arrangement in huis is dat u de planten kunt verwisselen. Per seizoen kunt u kiezen voor andere planten, of als u een plant na een aantal jaar zat bent. Het is ontzettend gemakkelijk om een plant in een arrangement te vervangen. Op deze manier heeft u regelmatig een nieuw assortiment aan planten in huis. Wilt u meer informatie over arrangementen bij GroenRijk Apeldoorn? Neem dan contact met ons op of vraag advies aan één van onze medewerkers in het tuincentrum. Hopelijk tot ziens!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten