Tuinhout

Bij GroenRijk Apeldoorn zijn de klussers aan het juiste adres. Met onze houten palen kunt u eenvoudig en snel uw eigen project in de tuin starten. Onze medewerkers staan klaar om u uitgebreid advies te geven over de mogelijkheden. 

Tuinhout in alle soorten en maten

Bent u van plan zelf aan het werk te gaan met het maken van bloembakken tot steigers en tuinhekjes? Wij hebben vierkante- en ronde palen, geschaafde of geprofileerde planken in alle maten en lengtes.

Tuinhout

Onze houten palen zijn geschikt voor allerlei doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle pergola! Ze kunnen dienen als afscheiding, als steun voor klimplanten of ze kunnen leiden naar een romantisch zitje in de tuin. Natuurlijk kunt u zelf een pergola ontwerpen en het benodigde hout kopen. Maar ook een rolborder kan een leuk idee zijn. Rolborders zijn ideaal als afscheiding voor de tuinborders. De palen zitten met band aan elkaar gehecht en staan dus altijd recht. 

Tuinhout in Apeldoorn

Wilt u meer weten over ons assortiment aan tuinhout. Kom langs bij ons tuincentrum in Apeldoorn of neem contact met ons op. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinwinkel