Over ons

Als eigenaars, Paul en Vera Stenders, zijn wij trots om u op ons GroenRijk tuincentrum in Apeldoorn te verwelkomen. Samen met ons team dat al jaren bij ons werkt, adviseren wij u op allerlei gebieden. Van mooie buiten- en binnenpotterie tot deskundig advies op onze vijverafdeling voor alles wat met de vijver te maken heeft. En vooral niet te vergeten: hetgeen onze medewerkers weten van binnen- én buitenplanten.

Team

Maak kennis met de eigenaren Paul en Vera Stenders en de rest van het team van GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn:

Paul Vera StendersTeam

Onze winkel is in verschillende afdelingen ingedeeld:

  1. BuitenRijk
  2. BinnenRijk
  3. SfeerRijk
  4. WaterRijk
  5. DierenRijk

Op onze afdeling BuitenRijk vindt u alles voor tuin en balkon. Planten, potten, mooie accessoires en tuinhout.

Op de afdeling WaterRijk kun je alles vinden voor uw vijver; mooie vissen, waterplanten, zuurstofplanten, pompen, fonteinen, waterelementen e.d.

Ook de dieren worden helemaal verwend op de afdeling DierenRijk, van voer tot knuffelaccessoires.

Op de afdeling BinnenRijk en SfeerRijk wordt u geïnspireerd met mooie binnenplanten en een groot assortiment aan potten, vazen en glaswerk, kussentjes en nog veel meer stylingartikelen om uw interieur helemaal af te maken.

Wij adviseren u tevens graag voor cadeau-ideeën.

Sluiting per 31 december 2021

Helaas moeten wij u meedelen dat wij op 31 december 2021 onze deuren voorgoed zullen sluiten. Wij gaan met pensioen en hebben helaas geen opvolging. Tot en met 31 december bent u nog van harte welkom. We hebben het terrein eerst te koop gezet waarna een bouwmarkt interesse had. De gemeente wilde het bestemmingsplan daar niet voor aanpassen. Woningbouw is wel goedgekeurd door de gemeente waardoor het terrein van GroenRijk Malkenschoten Apeldoorn vanaf 31 december 2021 plaats maakt voor woningbouw.

Terugblik

Vera Stenders blikt terug: “We kijken terug op een hele mooie periode van ruim 31 jaar. Veel klanten komen al vanaf de begintijd en ook hun kinderen en kleinkinderen komen nu. Generaties hebben wij zien opgroeien. Het waren mooie jaren met veel gebeurtenissen die het ondernemerschap heel divers hebben gemaakt. Wij zullen GroenRijk altijd in ons hart meedragen. Ook ons personeel heeft dit allemaal meegemaakt en kijkt er met veel plezier op terug.”

Opheffingsuitverkoop 70% korting

Onze opheffingsuitverkoop is gestart. U profiteert nu van 70% korting op het gehele assortiment. Paul Stenders: “Ook in de komende tijd bent u van harte welkom om te profiteren van ons ruime assortiment met aantrekkelijke kortingen en ronden we samen met u een prachtige tijd af. Wij bedanken alle klanten die ons de afgelopen jaren trouw zijn gebleven. Zij hebben er toe bijgedragen dat wij altijd met veel enthousiasme en veel plezier ons prachtige bedrijf hebben kunnen voortzetten.”

Bron: Stedendriehoek

 

Meer informatie over de klantenkaart