Kerstverlichting en kerstversiering

Alle kerstverlichting nu 70% korting!

Bent u op zoek naar schitterende kerstverlichting en kerstversiering voor in en rondom uw huis? Bij GroenRijk Apeldoorn vindt u een breed assortiment kerstverlichting voor binnen en buiten nu met 70% opheffingskorting. Zoekt u ledverlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke lampjes voor in de boom? Zoekt u felle kerstverlichting of bent u meer op zoek naar iets sfeervols en klassieks? Wij presenteren u graag allerlei soorten kerstverlichting op onze kerstafdeling. Naast kerstverlichting hebben wij ook een ruim aanbod kerstdecoratie. Van decoratieve kerstmannen en notenkrakers tot rendieren en kerststerren, u vindt het allemaal bij GroenRijk Malkenschoten. Kom nog één keer langs in ons tuincentrum in Apeldoorn en profiteer van 70% korting op ons hele assortiment.

Soorten kerstverlichting voor binnen en buiten

In ons tuincentrum koopt u onder andere kerstverlichting topmerk Lumineo. Dit is een toonaangevend merk dat veel verschillende soorten verlichting biedt. Wij hebben raamdecoratie als kerstverlichting in de vorm van een kerstman of kerstster. Daarnaast zijn er nog zoveel andere soorten verlichting, zoals koppelbare verlichting, clusterverlichting en ledverlichting in diverse kleuren. Wilt u uw voortuin gezellig verlichten tijdens de feestdagen? Kies dan kerstverlichting voor buiten op batterij met timer. Hierdoor heeft u geen gedoe met verlengsnoeren en stekkers die in het stopcontact moeten. Stel de timer op de gewenste tijd in en voorzie uw voortuin de gehele feestdagenperiode van sfeervol licht. U vindt ons in de buurt van Deventer en Beekbergen, dus kom gezellig langs!

Kerstverlichting buiten - GroenRijk Malkenschoten

Kerstversiering in allerlei kleuren

Wij hebben tevens een breed scala aan kerstversiering. Ontdek vele soorten kerstballen in allerlei kleuren en prints. Wij bieden de mooiste kerstboompieken en de sfeervolste kaarsen voor een romantische avond op de bank. Met de juiste kerstdecoratie creëert u een unieke kerstsfeer in uw huis. Elk jaar zijn er nieuwe trendkleuren, leuke beeldjes en meer.  Breng een bezoekje aan ons tuincentrum in Apeldoorn en kom alvast in de kerstsfeer! Tevens verkopen wij ook Lumineo Christmas Village kerstdorpen en Lumineo Christmas Village kersthuisjes. Bekijk ons Lumineo Christmas Village aanbod in ons tuincentrum en koop kerstversiering tegen hoge kortingen.

Kersthuisjes kerstdecoratie - GroenRijk Apeldoorn

Kerstballen en kerstornamenten

Een kerstboom is geen kerstboom zonder kerstballen. Bij ons vindt u kwalitatieve glazen kerstballen en praktische kerstballen van plastic. Heeft u kleine kinderen of actieve huisdieren thuis? Dan zijn plastic kerstballen een veiligere keus dan glazen ballen. Lees hieronder onze tips voor het versieren van de kerstboom:

  • Houd vast aan een kleurenpalet, dit zorgt voor een rustige en harmonieuze uitstraling. Kies 3 tot maximaal 5 kleuren om in de boom te gebruiken.

  • Hang ook kerstballen diep in de boom. Hang effen kerstballen het dichtst bij de stam, zo creëert u diepte. 

  • Werk van groot naar klein, begin met de grote ornamenten en kerstballen en hang daarna kleinere hangers op.

  • Wissel vormen en materialen af. Een kerstboom vol met glazen kerstballen oogt nogal eentonig. Maak gebruik van verschillende materialen en vormen. Zo krijgt uw kerstboom een speelse uitstraling.

  • Bekleed de voet van de boom met een kleed, een mand of met extra groene takken. 

Kerstversiering - GroenRijk Apeldoorn

Kerstversiering kopen bij GroenRijk Malkenschoten Apeldoorn

Kom eens langs in ons tuincentrum in de buurt van Deventer en laat u verrassen door onze kerstafdeling. Nog geen idee hoe u uw kerstboom wilt versieren dit jaar? Geen probleem, wij bieden een groots assortiment met verrassende elementen die uw kerst stralend maken. Neem meteen een kijkje bij onze kunstkerstbomen in het kunstbomenbos. Wilt u nog profiteren van 70% opheffingskorting, kom dan snel langs bij ons tuincentrum, op is dit keer ook echt op! Bekijk onze openingstijden en locatie op de contactpagina. We zien u graag binnenkort in ons tuincentrum in Apeldoorn. 

Bekijk onze openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst