Tuin bewatering

Alle tuinbewatering nu 70% korting. Op = op!

Het bewateren van planten en het gazon in de tuin kan op diverse manieren. Van complete sproeisystemen tot een eenvoudige gieter. Of u nu een balkon, een grote tuin of een kleine stadstuin heeft; voor elke toepassing zijn geschikte opties verkrijgbaar bij Groencentrum Malkenschoten in Apeldoorn. In onze uitgebreide Tuinwinkel bent u op de juiste plek voor de beste manieren om water te geven. Win advies in bij een van onze medewerkers en ontdek welke manier van water geven uw voorkeur heeft!

Verschillende manieren om water te geven

De bewatering in een (sier-/moes-)tuin of op een balkon kan op diverse ingewikkelde én eenvoudige manieren. Van sproeisystemen tot aan een eenvoudige sproeier, het is maar waar uw voorkeur naar uit gaat. Zo zijn er bijvoorbeeld micro-dripsystemen voor het gedoseerd water geven in bloembakken (die tevens erg praktisch zijn wanneer u op vakantie gaat). Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor trendy gieters in diverse modellen.

Bent u verder al bekend met koppelsystemen? Deze zijn een perfecte uitkomst als u niet veel tijd kwijt wilt zijn aan het bewateren van de planten of het gazon in uw tuin. Van slangenhaspels en slangenwagens zijn er verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De keuze hiervoor is voor elke tuin of balkon verschillend. Schroom dus zeker niet om u hierover te laten informeren of kom deze tuingereedschappen bekijken in ons tuincentrum. 

Water geven in de tuin

Milieubewust water geven met een regenton

Als u graag aan het milieu denkt, is het opvangen van regenwater in een regenton een goede manier om bewust met water om te gaan. Water uit de regenton kan worden gebruikt in een gieter of door de tuinslang erop aan te sluiten. Met het opgevangen water doet u uw planten een groot plezier en aangezien er veel regen valt in Nederland, is het ook daadwerkelijk een duurzamere optie van tuinieren. 

Tuin bewatering kopen in Apeldoorn

U bent van harte welkom in ons tuincentrum voor alle verschillende mogelijkheden voor de bewatering van uw tuin. In de zomerperiode zijn wij 7 dagen per week geopend en staan wij met veel plezier voor u klaar. Ook kunt u ons uiteraard om advies vragen, bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor automatische bewatering tijdens uw vakantie en natuurlijk nog veel meer! Graag tot ziens bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinwinkel