Kamerplanten

Alle kamerplanten 70% korting!

Kamerplanten maken het huis gezellig en zijn ook nog eens gezond! Bij GroenRijk Apeldoorn adviseren wij u graag over de voordelen van onze kamerplanten en de verschillende soorten die er zijn. Kamerplanten zorgen voor een goede luchtvochtigheid in huis en veel van onze kamerplanten zuiveren de lucht! Ook op kantoor worden er om onder andere deze reden steeds meer kamerplanten toegepast. 

Assortiment kamerplanten

Wie bieden een breed assortiment aan verschillende soorten kamerplanten:

  • Groene kamerplanten: dit zijn kamerplanten die niet bloeien, die hun sierwaarde ontlenen aan de bladvorm of kleur. De meeste "groene" planten zijn niet zo kieskeurig met hun standplaats als ze maar niet de volle zon krijgen, de bonte soorten hebben meer licht nodig en is een standplaats op het Oosten prima.
  • Bloeiende kamerplanten: bloeiende kamerplanten zijn planten met prachtige bloemen in allerlei soorten en maten. De meeste bloeiende kamerplanten houden van een lichte plaats met het liefst de ochtendzon.
  • Cactussen en vetplanten: om te kunnen overleven onder droge omstandigheden slaan vetplanten en cactussen hun vocht op in bladeren, stengels en wortels. De cactussen en vetplanten zijn ideaal als u niet veel tijd in de verzorging van uw planten wil stoppen.
  • Arrangementen: door de ruime keuze in  mooie schalen van glas, keramiek, kunststof maar ook manden maken wij plantenstukjes voor ieders keus. U kunt gezellig langskomen om planten uit te zoeken zodat wij  een mooi arrangement kunnen samenstellen.

Kamerplanten - GroenRijk Apeldoorn

Luchtzuiverende kamerplanten

Grote kamerplanten, oftewel de kamerbomen, zijn een eyecatcher in iedere woonkamer en blijven het winnen in populariteit. Maar ook de mini plantjes voor op de bijzettafel of in de vensterbank, cactussen en vetplanten die gemakkelijk te onderhouden zijn en de prachtige orchidee zijn populaire kamerplanten. Een van de meest populaire planten, vooral ook op kantoren en werkplekken, zijn de luchtzuiverende planten zoals bijvoorbeeld de Lepelplant. Vraag onze medewerkers om advies over welke kamerplanten het meest luchtzuiverend zijn. Sowieso zorgen kamerplanten voor een goede luchtvochtigheid in huis! 

Luchtzuiverende kamerplanten - GroenRijk Apeldoorn

Kamerplanten oppotten

Kom eens langs in ons tuincentrum in Apeldoorn voor kamerplanten, tips over het onderhoud, meststoffen, potgrond en de mooiste bijpassende potterie. Bloempotten en plantenbakken in alle soorten, maten en kleuren. Heeft u zelf al een pot? Neem deze mee naar het tuincentrum, kies de gewenste kamerplant en laat hem door ons oppotten! Onze locatie en openingstijden kunt u vinden op onze contactpagina