Tuinplanten

Alle planten nu 70% korting!

Zou u ook graag uw tuin willen opfleuren met tuinplanten? Onze tuinplanten zijn onderverdeeld in verschillende segmenten zodat het voor u makkelijk wordt gemaakt om de geschikte plant voor in de tuin te vinden. Zo is het bijvoorbeeld ook leuk om verschillende tuinplanten met elkaar te combineren, zodat u het hele jaar door een fleurige tuin heeft. Mocht u het lastig vinden om de juiste tuinplant(en) te vinden, dan helpen onze medewerkers bij GroenRijk Apeldoorn u maar al te graag. Onze tuinplanten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

Onze medewerkers helpen u natuurlijk graag in ons tuincentrum, maar u kunt ook altijd contact met ons opnemen. 

Tuinplanten herfst - GroenRijk Apeldoorn

Eénjarigen, kuipplanten en kruiden

Eénjarigen noemen we ook wel perkplanten. Deze vrolijke planten bloeien een zomerlang, mooi in een balkonbak of gewoon in de tuin. Zet u ze in een bak, zorg dan wel dat ze voldoende voeding krijgen. De meeste kuipplanten komen uit de zuidelijke landen rond de Middellandse Zee zoals de Oleander, Abutilon, Lantana of Fuchsia. Geef ze een warm plekje op het terras of zet ze in de tuin maar in het najaar moeten ze naar binnen. Een koele, onverwarmde ruimte is al voldoende. Geef ze heel weinig water tot ze in het voorjaar weer uit gaan lopen dan mogen ze ook verpot en wat teruggesnoeid worden. 

Vaste planten met 70% korting

Profiteer nu van hoge kortingen op ons gehele assortiment vaste planten. Vaste planten spelen een belangrijke rol in de tuin. Iedereen wordt vrolijk van mooie bloeiende planten, en dat kunt u bereiken met o.a. vaste planten toevoegen in uw tuin. In de herfst/winter sterven er veel vaste planten bovengronds af. Maar niet getreurd, in het voorjaar bloeien ze weer vrolijk op. Deze jaarlijkse cyclus maakt de vaste planten zo aantrekkelijk. De planten gaan met de juiste verzorging lang mee en kunt u dus vel plezier van hebben.

Tuinplanten herfst - GroenRijk Apeldoorn

Concept of Nature vaste planten

Het assortiment in vaste planten bij GroenRijk Apeldoorn is groot. In de zomer bieden wij vaak grotere planten waarmee u een lege plek in de tuin snel opvult. Onze vaste planten zijn van het merk Concept of Nature en Griffioen. De merken Concept of Nature en Griffioen bieden elk seizoen weer verschillende vaste planten. Zo zijn er vaste planten in de categorie lentebloeiers, schaduwzoekers, geurend groen en nog veel meer. Nieuwsgierig naar de vaste planten van Concept of Nature en Griffioen? Kom dan vooral langs in ons tuincentrum in Apeldoorn en koop vaste planten met 40% korting.

Bomen, heesters en coniferen

Voor een boom hoeft u niet per se een grote tuin te hebben. Zo zijn er namelijk diverse soorten kleinere bomen die zeer geschikt zijn voor een kleinere tuin. Denk hierbij aan de Bolacasia, treurwilgje of een krenteboompje. 

Vaste planten - GroenRijk Apeldoorn

Koop heesters met hoge korting

Heesters komt u vrijwel in elke tuin wel tegen. Heesters zijn struiken die in vele gevallen in de herfst hun blad laten vallen, uitzonderingen daargelaten. Een herkenbare eigenschap van heesters is de stengels 'verhouten' en dat ze bovengronds overwinteren. Een heester kan heel bepalend zijn in de tuin. Er zijn vroegbloeiende heesters zoals de Forsythia en Ribes, heesters die vooral gekocht worden door mooie getinte en getekende bladeren en heesters die 's-winters groen blijven zoals de Laurier, Rhododendron en Buxus. 

Goedekope coniferen 

Conifeer is de verzamelnaam voor naaldbomen en -struiken. Ze blijven over het algemeen in de winter groen, alleen de Larix verliest z'n naalden. De Conifeer is een gemakkelijke "boom" die goed te snoeien is, zelfs in mooie vormen maar niet te veel op de wind moet staan. Houdt u daar rekening mee dan zult u veel plezier beleven aan deze altijd groene struiken. GroenRijk Malkenschoten biedt een ruim assortiment goedkope coniferen. Omring uw tuin met een mooie heg van coniferen en geniet het hele jaar door van groen.

Fruitbomen

Bij GroenRijk Apeldoorn vindt u verschillende fruitbomen van de Fruithof. De fruitbomen van de Fruithof zijn van uitstekende kwaliteit zodat het fruit goed groeit. Wilt u een fruitboom van Fruithof aanschaffen? Kom dan vooral langs bij ons tuincentrum in Apeldoorn waar we u alles vertellen over onze fruitbomen. 

Tuinplanten_GroenRijk Apeldoorn

Rozen en klimplanten

Bij GroenRijk Apeldoorn verkopen wij rozen zijn in talloze varianten: struik- en stamrozen, klimrozen en rozen als bodembedekkers. Wilt u een roos kopen, houd er rekening mee dat rozen ware zonaanbidders zijn en dat u ze in het voorjaar flink terug moet snoeien. Een beetje groene vingers komen dus zeker van pas. Daarnaast is het handig als u klimrozen goed vastzet omdat ze uit zichzelf niet hechten aan muren en pergola's. 

Klimplanten kopen in Apeldoorn

Populaire klimplanten zijn de Clematis en Hedera, maar er zijn natuurlijk nog vele andere klimmers, zoals de sterk groeiende Bruidsluier, de geurende Kamperfoelie en niet te vergeten: de Blauwe regen. Kom rustig langs in ons tuincentrum in Apeldoorn om ons GroenRijke assortiment te bekijken. Onze medewerkers helpen u maar al te graag met het vinden van de perfecte rozen of klimplanten.

Assortiment tuinplanten: