Dierenwinkel

Alles in onze dierenwinkel nu met 70% korting! Op = op!

Bent u op zoek naar een dierenwinkel in Apeldoorn? Bij tuincentrum GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn vindt u een dierenwinkel met dierenbenodigdheden en accessoires voor honden, katten, knaagdieren, vissen én vogels. Heeft u specifieke vragen of wensen over uw huisdier? Ook dan kunt u bij ons terecht, onze specialisten bij GroenRijk Malkenschoten op de dierenafdeling adviseren u graag. Mocht u vragen hebben over onze dierenwinkel, dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. 

Hondenvoer, kattenvoer en meer diervoeding in Apeldoorn

Wanneer u graag voeding wilt aanschaffen voor uw huisdier moet u bij GroenRijk Malkenschoten wezen. U wilt toch ook de beste voeding voor uw dier? Goede voeding is namelijk zeer belangrijk en bepaalt veel over de gezondheid van uw huisdier. In ons tuincentrum beschikken we over hondenvoer, kattenvoer, knaagdierenvoer, visvoer en vogelvoer.

Artikelen voor honden en katten

Honden

Heeft u een hond als huisdier? Voor alle benodigdheden om uw hond te verzorgen en te vermaken moet u bij GroenRijk Malkenschoten wezen. In onze dierenwinkel in Apeldoorn vindt u namelijk alles voor uw trouwe viervoeter. Zo kunt u in ons tuincentrum onder andere terecht voor: hondenvoer, hondensnacks, kluiven / botten voor honden, riemen, speeltjes, manden en benches voor honden. De specialisten op onze dierenafdeling geven u ook graag advies over de beste keuzes voor uw hond. Heeft uw hond bijvoorbeeld een allergie? Ook dan hebben wij opties voor uw hond. We staan voor u klaar om te helpen!

Katten

Katten zijn een van de populairste huisdieren in Nederland. In onze dierenwinkel in Apeldoorn vindt u daarom ook een ruim assortiment aan benodigdheden voor katten. In ons assortiment voor uw kat of poes vindt u onder andere: voer, speeltjes, kattenmandjes, krabpalen, voerbakken, halsbanden en kattenbakken. Zowel voor jonge kittens, volwassen katten als senior katten vindt u in ons assortiment producten. Advies nodig over de beste keuze voor uw kat? Die geven we u graag in ons tuincentrum in Apeldoorn! 

Vogels en knaagdieren

Op onze dierenafdeling van ons tuincentrum in Apeldoorn vindt u alles voor de verzorging van uw vogel als huisdier of vogels buiten in de tuin. U vindt op onze dierenafdeling voor vogels het volgende assortiment:

  • Vogelhuisjes
  • Vogelvoer
  • Voederschalen
  • Nestkastjes
  • Spiegeltjes
  • Vogelbadjes

Op zoek naar producten ter verzorging van uw knaagdier? In ons tuincentrum in Apeldoorn vindt u op de dierenafdeling een ruim assortiment aan producten voor uw konijn, hamster, cavia of rat. Zowel voer voor knaagdieren, stro, hokken en looprennen, voederbakken en speelgoed kunt u in onze dierenwinkel vinden. 

Dieren in de tuin

Natuurlijk vergeten we de dieren in de tuin niet. Ook daarvoor kunt bij onze dierenwinkel in Apeldoorn terecht. Van insectenhotels, vogelhuisjes, nestkasten, vetbollen en wasbakjes aan toe. U vindt alles om een een diervriendelijke tuin te creeëren! 

Kom naar onze dierenwinkel in Apeldoorn

Heeft u advies nodig over welke producten geschikt zijn voor uw huisdier? Op de dierenafdeling in ons tuincentrum in Apeldoorn zijn er specialisten aanwezig die u graag helpen bij al uw vragen. Bekijk onze contactgegevens en openingstijden en kom vooral eens langs.