Sfeer & Cadeau

Alle woonaccessoires op onze Sfeer / Cadeau afdeling nu 70% korting! Op = Op! 

Voor de mooiste sfeer en cadeau artikelen moet u bij GroenRijk Apeldoorn zijn. Naast kamerplanten en tuinplanten kunt u bij ons  terecht voor de nieuwste en mooiste trends voor zowel binnen als buiten. Prachtige aardewerk vazen die binnen goed tot z'n recht komen, mooie zijde bloemen om een moeilijke hoek in uw huis op te vrolijken. Veel glaswerk in diverse kleuren mooi te combineren met planten en bloemen. Op onze sfeerafdeling kunt u voor iedere verjaardag of voor u zelf wel een leuk cadeau vinden. 

Assortiment sfeer en cadeau

  • Zijdebloemen: wij hebben een uitgebreide afdeling met zijdebloemen en -planten van Silka en KD-home. Een combinatie van een trendy pot met een zijden orchidee is niet van echt te onderscheiden. In ons tuincentrum in Apeldoorn vindt u een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken.
  • Kaarsen: in een gezellig huis of een sfeervolle tuin zullen kaarsen zelden ontbreken. In ons tuincentrum kunt u terecht voor kaarsen in allerlei soorten en maten. Wij hebben stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen en dinerkaarsen welke u naar wens kunt combineren met een mooie kandelaar of een bijpassende schaal of dienblad. Ook bieden wij diverse soorten kaarsen voor buiten.
  • Kussens: met mooie nieuwe sierkussens geeft u een geheel nieuwe look aan uw meubels. Bij ons in het tuincentrum vindt u diverse soorten kussens in verschillende maten en kleuren die uw interieur flink zullen opfleuren. Wij hebben kussens met mooie rustige design kussens tot aan vrolijke kleurige kussens.
  • Woonaccessoires: bij ons vindt u een groot assortiment aan woonaccessoires. Denkt u aan potten, vazen en manden om tuin en balkon gezellig te maken. Spiegels, beeldjes, geurstokjes en nog veel meer. Kom gauw kijken in ons tuincentrum in Apeldoorn.

     sfeer en cadeau | Apeldoorn 

Sfeerartikelen en cadeaus kopen

Bent u ook benieuwd geraakt naar onze sfeerartikelen en cadeaus? Kom naar GroenRijk Apeldoorn en doe inspiratie op! Onze locatie en openingstijden kunt u vinden op onze contactpagina