Graszoden

Bent u op zoek naar graszoden in de omgeving van Apeldoorn? Dan moet u bij Tuincentrum Malkenschoten wezen. Bij ons kunt u terecht voor de beste graszoden. Wij leveren graszoden van Hendriks Graszoden. Bij ons vindt u graszoden van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Iedere grassoort wordt gekweekt van een speciaal zaadmengsel. Dit mengsel resulteert in een sterk gazon. Zou u graag meer info willen over de graszoden? Neem dan gerust contact op met ons tuincentrum via [email protected]groenrijk.nl of bel even naar 055-5334747

Graszoden bestellen

Graszoden bestellen bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn is zeer eenvoudig. Zie hieronder een stappenplan: 

Onderstaande is onder voorbehoud:

  • Uiterlijk woensdag voor 12:00 uur bestellen.
  • Prijs is € 3,99 per m² voor speelgazon graszoden. 
  • De graszoden komen vrijdag ná 13:00 uur binnen.

Mocht u er toch niet uitkomen, kom dan even bij ons langs in het tuincentrum in Apeldoorn, of neem gerust even contact met ons op. 

Graszoden_GroenRijk Malkenschoten

Soorten graszoden

Wilt u een mooie groene grasmat in uw tuin? Kies dan wel voor een grassoort die bij u past, dan heeft u er namelijk het langst plezier van. Zou u graag een gazon willen waar kinderen op kunnen ravotten? Dan kunt u het beste kiezen voor een sterke grassoort zoals speelgazon. De fijnere en meer kwetsbare grassoorten hebben meer sierwaarde.

Om uw gazon gezond te houden, dient u het gazon regelmatig te mesten en in het voorjaar de mossen en onkruid te verwijderen. Een gazon kan worden ingezaaid, maar voor een snel resultaat bestelt u complete graszoden. Laat u ook goed informeren over de juiste grasmaaimachine die past bij uw tuin. Dit doen onze medewerkers van GroenRijk Malkenschoten maar al te graag.

Naast graszoden bieden wij ook een zeer breed aanbod aan diverse tuinplanten om uw tuin op te fleuren. Een mooie tuin kan niet groen genoeg zijn!

Graszoden_GroenRijk Malkenschoten

Gazon onderhoud

Meer weten over hoe u het best een mooi gazon kunt aanleggen? Of hoe u het best een gazon kunt onderhouden? Lees dan de volgende nieuwsberichten op onze website: Gazononderhoud & Gazonaanleg. In deze nieuwsberichten komt u meer te weten over hoe u het best een gazon kunt aanleggen met handige tips. Dit geldt ook voor het nieuwsbericht Gazononderhoud. Denk hierbij aan tips over hoe u het best kunt maaien en voeding kunt geven. 

Graszoden kopen

Zou u ook graag graszoden willen kopen? Volg dan het stappenplan dat hierboven staat beschreven. In ons tuincentrum in Apeldoorn vindt u ook tal van gazon gerelateerde producten: grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer. U vindt hierover meer informatie op de gereedschapspagina en natuurlijk bij ons in het tuincentrum. Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé graszoden specialist van Apeldoorn met alles voor een mooi gazon! Onze exacte locatie en openingstijden kunt u vinden op onze contactpagina

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment