Alles voor je tuin

Op onze website vind je alles voor je tuin: naast heel veel informatie, vind je ook inspiratie en handige tips. De mogelijkheden met je tuin zijn eindeloos: zo creëer je een plek om te ontspannen, je hobby uit te oefenen en samen te komen met de mensen die je dierbaar zijn.

Op deze pagina lees je meer over de verschillende tuinwerken en vind je inspiratie en tips!

Alles voor je tuin

Alles begint met een tuinontwerp

Voldoet je tuin niet aan je wensen, en wil je deze laten aanpassen? Alles valt en staat dan met het tuinontwerp. In het ontwerp wordt rekening gehouden met de mogelijkheden, je wensen en je budget. Dit vormt de perfecte basis voor je uiteindelijke tuin!

Een nieuwe tuin aanleggen

Wanneer je ook de indeling van je tuin gaat aanpassen, of je helemaal nog geen tuin hebt, spreken we van tuinaanleg. Allereerst wordt je huidige tuin verwijderd en geëgaliseerd voor de aanleg kan beginnen.

Je huidige tuin renoveren

Wanneer je wel tevreden bent over de indeling van je tuin, maar niet met hoe het eruit ziet, spreken we van een tuinrenovatie. Naast dat de indeling blijft bestaan, worden oude elementen en beplanting die nog goed zijn hergebruikt.

Tuinonderhoud: houd je tuin netjes en verzorgd

Regelmatig tuinonderhoud is erg belangrijk: het zorgt ervoor dat je tuin er netjes en verzorgd bij ligt en dat de levensduur van alle beplanting wordt verlengd. Ieder seizoen brengt weer een nieuwe uitdaging met zich mee!

Geef je tuin een make-over met tuintips en inspiratie

Naast alle werkzaamheden die belangrijk zijn voor je tuin, zijn de tips en inspiratie natuurlijk het allerleukste! Maak je tuin helemaal af met mooie details en blijf op de hoogte van de laatste tuintrends.