Eénjarige planten, kuipplanten en kruiden

Alle éénjarige planten, kuipplanten en kruiden nu 70% korting

Eénjarige planten zijn planten die voor een vaste tijd zullen bloeien. Eenjarigen planten worden ook wel perkplanten genoemd. Wanneer u deze in een bak plaatst, worden het kuipplanten. Het is belangrijk dat u kuipplanten op een warm plekje zet in de tuin of op het terras of balkon en zorg dat ze voldoende voeding krijgen. In het najaar moeten deze planten naar binnen.

Kruiden

Een aantal kruiden kunnen een zachte winter overleven, zoals bieslook en munt. Andere kruiden moeten ieder jaar opnieuw gezaaid worden. In ons tuincentrum in Apeldoorn hebben we kruiden ook klant en klaar in pot voor u staan. Bijvoorbeeld allerlei heerlijke Italiaanse kruiden, die u kan toevoegen aan een verrukkelijk pasta gerecht of pizza. 

Kruiden_GroenRijk Zevenaar

Populaire eenjarige planten

Bent u ook van plan om een eenjarige plant aan te schaffen? Maar weet u nog niet precies welke? Dat is ook niet zo gek, want er zijn er zeer veel! Hieronder vindt u een aantal populaire eenjarige planten:

  • Fuchsia: met de Fuchsia zet u met gemak het hele balkon of uw tuin prachtige witte, roze of paarse bloemen. Met een beetje speelsheid en lef creëert u heel gemakkelijk een vrolijke sfeer. U kan de Fuchsia ook combineren met andere zomerbloeiers als de Mandevilla, Petunia en Bougainvillea, zodat u een nog uitbundiger effect krijgt.
     
  • Petunia: de Petunia is populair voor tuinliefhebbers die specifiek kopen op kleur en graag zelf arrangementen maken in bakken of hangmanden. Maar het is door de enorme rijkdom aan bloemen ook een typische impulsaankoop, zeker als hij kant-en-klaar wordt aangeboden in een bak, decoratieve emmer of mand.
     
  • Violen: de Viool bloeit overal maandenlang. Of dit nou in de volle grond, bakken, potten, op het balkon of op het terras is. Als het erg koud is in de winter zal de Viool het iets minder doen, maar in het voorjaar bloeit hij weer vrolijk op. Er bestaan Viooltjes met gele, witte, roze, blauwe, oranje en rode kleuren. Violen met ogen, vlekken of gezichtjes maken het contrast in de bloem soms nog groter. Er zijn grootbloemige en klein bloemige Violen en tegenwoordig zien we ook meer dubbelbloemige variëteiten. Er zijn zelfs hangviolen die prachtig staan in een schaal of aan de muur in een zak.

Eenjarige planten_GroenRijk Zevenaar

Kom voor eenjarige planten, kuipplanten en kruiden naar GroenRijk Apeldoorn

Komt u uit de buurt van Apeldoorn, Deventer, Zutphen of Arnhem? En bent u op zoek naar een éénjarige plant, kuipplant of kruid? Kom dan vooral langs bij GroenRijk Malkenschoten-Apeldoorn. Onze medewerkers helpen u maar al te graag op weg om de juiste tuinplant voor u te vinden. Wat uw smaak ook is, er zal zeker een geschikte tuinplant voor u bijzitten. Naast tuinplanten kunt u ook bij ons terecht voor onder andere kamerplanten en woonaccessoires. U kunt onze contactgegevens, locatie en openingstijden vinden op onze contactpagina. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij GroenRijk Apeldoorn-Malkenschoten!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten