Vaste planten

Alle vaste planten nu 70% korting

Bent u van plan om uw tuin op te vrolijken met vaste planten? Kom dan langs bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn. Wij bieden mooie vaste planten die uw tuin geheel opfleuren. We hebben allerlei soorten, kleuren en maten. Wat uw smaak ook is, er is altijd een vaste plant die bij u past! U wilt toch ook dat uw tuint of balkon er mooi bij staat? Kom daarom eens langs bij GroenRijk Apeldoorn.

Populaire vaste planten

Vaste planten zijn planten die meerdere jaren bloeien doordat ze elk jaar afsterven en weer opbloeien. Veel voorkomende vaste planten zijn:

  • Stokroos
  • Primula
  • Blauwe ster
  • Salvia
  • Duizendblad

Naast deze populaire vaste planten bieden wij nog veel meer soorten. Ons assortiment in vaste planten is heel groot. In de zomer zijn het vaak grote planten die lege plekken in de tuin opvullen. De vaste planten bij ons tuincentrum in Apeldoorn zijn van het merk Griffioen en Concept of Nature. Beide merken bieden vele soorten vaste planten en leveren ons wekelijks verse vaste planten uit het seizoen. Zo koopt u elk seizoen een actueel aanbod aan vaste planten bij GroenRijk Apeldoorn. Ook voor de moestuin, éénjarigen en bloembollen en zaden bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinplanten najaar - GroenRijk Apeldoorn

Verzorging vaste planten

Vanaf het voorjaar, in begin maart, is het verstandig om uw vaste planten ‘op te schonen.’ Dit houdt in dat u alle dode stengels en dode bladeren van de plant haalt. Let hierbij op dat de nieuwe scheuten niet beschadigen. Gebruik hiervoor het beste een heggenschaar. De wintergroene vaste planten die er nog prima uitzien, laat u met rust. Knip vaste planten die lelijk zijn geworden net boven de grond af. Op deze manier lopen ze na een tijdje weer uit en heeft u weer gezonde, mooie planten.

Als u een vaste plant heeft die het in de maand mei nog niet goed doet, dan is de kans groot dat deze plant dood is. Vervang de plant dan door een andere, gezonde vaste plant. Als u tijdens de bloei zo lang mogelijk van bloemen wilt genieten, plukt of knipt u regelmatig uitgebloeide bloemen weg. De vaste plant krijgt dan steeds weer nieuwe bloemen en bloeit soms zelf meerdere malen in één bloeiseizoen.

Meer specifieke informatie over hoe u het best uw vaste plant verzorgt, leest u op het plantenetiket. Daarnaast lopen onze medewerkers van GroenRijk Apeldoorn ook altijd rond om uw vragen te beantwoorden. Zij helpen u maar al te graag met het vinden van de perfecte vaste plant voor uw tuin of balkon.

Vaste planten kopen in Apeldoorn

Vaste planten kopen

Bent u op zoek naast vaste planten of wilt u gewoon even wat inspiratie opdoen? Komt u daarnaast uit de buurt van Apeldoorn, Deventer, Zutphen of Arnhem? Kom dan eens gezellig bij GroenRijk Malkenschoten-Apeldoorn langs om ons ruime aanbod vaste planten te bekijken. Naast onze vaste planten bieden wij nog veel meer producten om zowel uw tuin als uw huis op te vrolijken. Ontdek onze kamerplantenwoonaccessoires en prachtige zijdebloemen. Bekijk onze exacte locatie en openingstijden op onze contactpagina. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons tuincentrum GroenRijk Apeldoorn.

griffioen vaste plantenconcept of nature vaste planten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten