Kersthuisjes

Alle kersthuisjes nu 70% korting!

Maak een prachtig kerstdorp met de kersthuisjes van Lumineo Christmas Village. Profiteer nu van 70% opheffingskorting op al onze kersthuisjes. GroenRijk Malkenschoten brengt uw kerstdorp tot leven. Bekijk onze kerstafdeling met een ruim assortiment aan de mooiste kersthuisjes en andere onderdelen voor een prachtig kerstdorp. Wij bieden verschillende soorten Lumineo Christmas Village kersthuisjes, personages en accessoires.

Lumineo kersthuisjes

Heeft u een mooie kerstboom, maar wilt u graag meer artikelen in huis toevoegen om de kerstsfeer in huis te halen? Dan zijn kersthuisjes een uitstekende optie om uw huis nóg meer in de kerstsfeer te brengen. Wij hebben verschillende soorten kersthuisjes in diverse stijlen en maten. Zo hebben wij onder andere:

 • Huisjes inclusief verlichting
 • Kersthuisjes met bewegende elementen
 • Kersthuisjes met personages
 • Geluidselementen
 • Kerstbomen
 • Lantaarnpalen
 • Personages en figuren

Een kerstdorp tovert uw huis om tot een ultiem kerstparadijs. Creëer een sfeervolle kerstdorp op de vensterbank, op het dressoir, op het toilet, in de gang of op een andere plek in huis. Ga zelf lekker aan de slag en bouw een charmant kerstdorp naar uw smaak! Bent u een liefhebber van de klassieke kerststijl of houdt u juist van modern en gek? Wat uw stijl ook is, wij hebben vele kersthuisjes waar u een prachtig dorp mee creëert.

Kersthuisjes GroenRijk Apeldoorn

Lumineo Christmas Village kersthuisjes en accessoires

Wij verkopen kersthuisjes van het topmerk Lumineo Christmas village. Lumineo Christmas village is hét toonaangevende merk als het om kersthuisjes gaat. Jarenlang zijn zij dé trendzetter op het gebied van kerstdorpen en verrassende elementen. Heeft u al diverse bewegende elementen in uw kerstdorp? Wij hebben onder andere:

 • huisjes en gebouwen,
 • personages en dieren,
 • lantaarnpalen
 • bewegende vervoersmiddelen,
 • natuurelementen zoals bomen en sneeuw.

Laat uw creativiteit helemaal de vrije loop met ons uitgebreide assortiment. Grijp uw kans en scoor kersthuisjes tegen 50% korting.

Kersthuisjes kopen GroenRijk Apeldoorn

Kersthuisjes kopen in Apeldoorn

Kom langs bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn en vul uw kerstassortiment aan met de leukste kersthuisjes. Wij hebben onze kersthuisjes op zeer sfeervolle wijze geëtaleerd. Zo doet u veel inspiratie op voor het bouwen van uw eigen kerstdorp. Daarnaast vindt u bij onze kerstshow veel andere kerstartikelen zoals kunstkerstbomen, kerstversiering en kerstverlichting. Heeft u vragen over onze Lumineo Christmas Village kersthuisjes, of heeft u behoefte aan advies? Vraag onze medewerkers dan gerust om meer informatie, zij helpen u uiteraard graag verder. Van maandag tot en met zaterdag staan wij voor u klaar. Wij kijken uit naar uw komst! Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 055 533 4747, of door een mail te sturen naar [email protected]

Bekijk onze openinsgtijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst