Kersthuisjes

Bent u op zoek naar kersthuisjes om zelf een prachtig kerstdorp te bouwen? Dan bent u bij GroenRijk Apeldoorn aan het juiste adres! Bezoek onze sfeervolle kerstshow om de nieuwste onderdelen te zien voor een prachtig kerstdorp. Verschillende soorten kersthuisjes, personages en taferelen vindt u op onze kerstshow. Wij bouwen jaarlijks zelf diverse onderdelen van het kerstdorp om u te voorzien van voldoende inspiratie. Ieder jaar is de collectie weer vernieuwend zodat u uw dorp kunt blijven uitbreiden. 

Ultieme kerstsfeer in huis met prachtige kersthuisjes

Heeft u een mooie kerstboom, maar wilt u graag meer toevoegen om de kerstsfeer in huis te halen? Dan zijn kersthuisjes een uitstekende optie om uw huis nóg meer in de kerstsfeer te brengen. Wij hebben verschillende soorten kersthuisjes in diverse stijlen en maten. Zo hebben wij onder andere:

  • Huisjes inclusief verlichting
  • Kersthuisjes met bewegende elementen
  • Kersthuisjes met personages
  • Geluidselementen

Een mooi kersthuisje kan een zeer sfeervolle opvulling zijn van bijvoorbeeld een lege vensterbank, of een andere lege plek in huis. Echter kunt u ook helemaal uw slag slaan en zelf een volledig dorp bouwen! De verschillende onderdelen zijn ieder jaar weer te vinden in nieuwe stijlen. Zo is er iets te vinden voor liefhebbers van de klassieke kerststijl, maar ook veel vernieuwende stijlen en kleuren komen terug. 

Kersthuisjes GroenRijk Apeldoorn

Kersthuisjes en accessoires

Naast kersthuisjes, kunt u uw dorp ook aanvullen met sfeervolle accessoires. Heeft u bijvoorbeeld al gezien dat er diverse bewegende elementen zijn om aan uw kerstdorp toe te voegen? Of het nu gaat om personages, bewegende vervoersmiddelen, of zelfs natuurelementen zoals bomen en sneeuw. Daarnaast kunt u het dorp zo realistisch maken als u wilt, met bijvoorbeeld verlichting en geluiden. U kunt uw creativiteit helemaal de vrije loop laten met het uitgebreide assortiment. Wat ook een erg mooie sfeer geeft is het plaatsen van een aantal sfeervolle huisjes onder de kerstboom. De kerstversiering en kerstverlichting in de kersthuisjes is namelijk ook erg gedetailleerd en tot in de kleinste details ontworpen. Het is aan u om te bepalen of u gaat voor een zo realistisch mogelijke verzameling, of dat u graag net even iets anders doet qua combinaties. Onder uw boom ziet het er in ieder geval een stuk gezelliger uit met een aantal mooie verlichte kersthuisjes!

Kersthuisjes kopen GroenRijk Apeldoorn

Kersthuisjes kopen in Apeldoorn

Kom gezellig bij ons langs op de kerstshow in Apeldoorn. Wij hebben hier een groot deel van het assortiment kersthuisjes op zeer sfeervolle wijze geëtaleerd, zodat u alles precies kunt bekijken en veel inspiratie kunt opdoen voor het bouwen van uw eigen kerstdorp. Daarnaast vindt u op onze kerstshow uiteraard veel andere diverse kerstartikelen, zoals kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstversiering en kerstverlichting. Heeft u vragen over de kersthuisjes, of heeft u behoefte aan advies? Vraag onze medewerkers dan gerust om meer informatie, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Van maandag tot en met zondag zijn wij geopend en wij kijken uit naar uw komst! Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 055 533 4747, of door een mail te sturen naar info@malkenschoten.groenrijk.nl

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst