Kersthuisjes

Maak een prachtig kerstdorp met de kersthuisjes van GroenRijk Malkenschoten. Bouw zelf een prachtig kerstdorp en breng uw kerstdorp tot leven. GroenRijk Apeldoorn heeft vanaf midden november een sfeervolle kerstshow met de nieuwste huisjes en andere onderdelen voor een prachtig kerstdorp. Verschillende soorten Lumineo Christmas village kersthuisjes, personages en taferelen vindt u bij onze kerstshow in Apeldoorn. Wij presenteren jaarlijks diverse onderdelen van het kerstdorp om u te voorzien van voldoende inspiratie. Elk jaar is de collectie weer vernieuwend en trendy zodat u uw dorp blijft uitbreiden. 

Ultieme kerstsfeer in huis met prachtige kersthuisjes

Heeft u een mooie kerstboom, maar wilt u graag meer artikelen in huis toevoegen om de kerstsfeer in huis te halen? Dan zijn kersthuisjes een uitstekende optie om uw huis nóg meer in de kerstsfeer te brengen. Wij hebben verschillende soorten kersthuisjes in diverse stijlen en maten. Zo hebben wij onder andere:

  • Huisjes inclusief verlichting
  • Kersthuisjes met bewegende elementen
  • Kersthuisjes met personages
  • Geluidselementen
  • Kerstbomen
  • Lantaarnpalen
  • Personages en figuren

Een mooi kersthuisje vormt een zeer sfeervolle opvulling van bijvoorbeeld een lege vensterbank, of een andere lege plek in huis. Ga zelf lekker aan de slag en bouw een volledig dorp naar uw smaak! Bent u een liefhebber van de klassieke kerststijl of houdt u juist van modern en gek? Wat uw stijl ook is, wij hebben vele kersthuisjes waar u een prachtig dorp mee creëert.

Kersthuisjes GroenRijk Apeldoorn

Lumineo Christmas village kersthuisjes en accessoires

Wij verkopen kersthuisjes van het topmerk Lumineo Christmas village. Lumineo Christmas village is hét toonaangevende merk als het om kersthuisjes gaat. Jarenlang zijn zij dé trendzetter op het gebied van kerstdorpen en verrassende elementen. Voeg naast kersthuisjes ook sfeervolle accessoires. toe aan uw dorp Heeft u bijvoorbeeld al gezien dat er diverse bewegende elementen zijn om aan uw kerstdorp toe te voegen? Of het nu gaat om personages, bewegende vervoersmiddelen, of zelfs natuurelementen zoals bomen en sneeuw, bij GroenRijk Malkenschoten vindt u het allemaal. Maak het dorp zo realistisch als u wilt. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld verlichting en geluiden. Laat uw creativiteit helemaal de vrije loop met ons uitgebreide assortiment. Wat ook een erg mooie sfeer geeft, is het plaatsen van een aantal sfeervolle huisjes onder de kerstboom. De kerstversiering en kerstverlichting in de kersthuisjes is namelijk ook erg gedetailleerd. Het is aan u om te bepalen of u gaat voor een zo realistisch mogelijke verzameling, of dat u het graag net even iets anders doet qua combinaties. Onder uw boom ziet het er in ieder geval een stuk gezelliger uit met een aantal mooie verlichte kersthuisjes!

Kersthuisjes kopen GroenRijk Apeldoorn

Kersthuisjes kopen in Apeldoorn

Kom gezellig bij ons langs bij de kerstshow van GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn. Wij hebben hier een groot deel van het assortiment kersthuisjes op zeer sfeervolle wijze geëtaleerd. Zo doet u veel inspiratie op voor het bouwen van uw eigen kerstdorp en bekijkt u onze creaties. Daarnaast vindt u bij onze kerstshow uiteraard veel andere kerstartikelen, zoals kerstbomen, kunstkerstbomen en kerstversiering en kerstverlichting. Heeft u vragen over onze Lumineo Christmas village kersthuisjes, of heeft u behoefte aan advies? Vraag onze medewerkers dan gerust om meer informatie, zij helpen u uiteraard graag verder. Van maandag tot en met zondag zijn wij geopend. Wij kijken uit naar uw komst! Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 055 533 4747, of door een mail te sturen naar [email protected]

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst