Potterie

Alle binnenpotten en buitenpotten nu 70% korting! Op = op!

Bent u op zoek naar potterie voor uw kamerplanten en tuinplanten? Dan bent u bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten bloempotten en plantenbakken in allerlei verschillende kleuren, maten en materialen. Bij GroenRijk Malkenschoten vindt u de perfecte pot voor uw kamerplant of de perfecte plantenbak voor uw tuinplant. Heeft u een geschikte pot gevonden? Neem dan eens een kijkje op onze afdeling tuinplanten en kamerplanten voor het nieuwste aanbod en de mooiste seizoenstoppers. Kom eens gezellig langs om ons aanbod te bekijken. Heeft u vragen? Neem gerust telefonisch contact met ons op. 

Bloempotten - GroenRijk Apeldoorn

Assortiment binnenpotten

Kamerplanten komen het beste tot zijn recht in een mooie binnenpot. Een grote bloempot geeft vaak een thuis aan een grote plant. Wanneer je de aandacht niet te veel op de bloempot wilt vestigen, kun je voor een neutrale kleur kiezen. Grote bloempotten voor binnen zijn eigenlijk altijd goed te combineren wanneer je kiest voor zwart, wit of grijs. Deze kleuren passen binnen ieder interieur én laten het groen van de plant goed naar voren komen. Wanneer u meer speelsheid zou willen toevoegen kunt u dat doen door verschillende formaten te gebruiken in de zelfde kleurtinten. Mocht u voor meer gedurfde uitvoeringen gaan, dan zijn kleurrijke potten daar zeer geschikt voor. Aan u de keus! Wij hebben de volgende merken binnenpotten in ons assortiment:

  • Ter Steege
  • Floran
  • HS potterie
  • Edelman
  • Elho

Onze binnenpotten zijn verkrijgbaar in diverse potmaten en in uiteenlopende designs. Zit de maat die u zoekt er niet tussen? Vraag dan even één van onze medewerkers om advies.

Bloempotten binnen kamerplant - GroenRijk Apeldoorn

Buitenpotten

Naast binnenpotten verkopen wij ook verschillende soorten buitenpotten voor tuinplanten in diverse potmaten. Maak gebruik van verschillende stijlen in uw tuin, denk bijvoorbeeld aan de populaire trend 'de Mediterrane tuin.' Terracotta potten in verschillende vormen en groottes brengen dit thema helemaal tot leven in uw tuin. Bloempotten en plantenbakken met allerlei verschillende soorten beplanting zorgen voor opvallende accenten. Plantenbakken geven eigenlijk op allerlei manieren een extra dimensie en accent aan uw tuin. Kom eens langs bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn om ons aanbod te bekijken. Wij bieden buitenpotten van onder andere de volgende merken:

  • Elho
  • Ter Steege
  • Capi
  • Mega
  • Gught potterie

Buitenpotten herfst - GroenRijk Apeldoorn

Potterie kopen in Apeldoorn

Woont u in de omgeving Apeldoorn en bent u op zoek naar sfeervolle potterie om uw kamerplanten of tuinplanten een hippe transformatie te geven? Neem dan eens een kijkje op de sfeerafdeling van Tuincentrum GroenRijk Apeldoorn. Onze binnenafdeling staat vol met sierlijke potten voor binnen en leuke kleine potjes voor bijvoorbeeld cactussen of stekjes. Neem ook een kijkje op onze buitenafdeling, daar bieden wij een ruim assortiment aan buitenpotten zodat uw tuinplanten een mooi jasje hebben. Maak van uw tuin een mooi geheel en kies potten in dezelfde kleurtinten. Of ga juist voor extreem en kies de vrolijkste kleuren bij elkaar. Waar u ook naar op zoek bent, bij Tuincenturm GroenRijk Apeldoorn vindt u altijd wat u zoekt. Bekijk onze openingstijden op de contactpagina

Heeft u vragen over ons assortiment binnenpotten of buitenpotten? Kom langs in ons tuincentrum of bel gerust naar 055 533 47 47. Wij hopen u graag te zien bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer & Cadeau