Kamerplanten

Kamerplanten maken het huis gezellig en zijn ook nog eens gezond! Bij GroenRijk Apeldoorn adviseren wij u graag over de voordelen van onze kamerplanten en de verschillende soorten die er zijn. Kamerplanten zorgen voor een goede luchtvochtigheid in huis en veel van onze kamerplanten zuiveren de lucht! Ook op kantoor worden er om onder andere deze reden steeds meer kamerplanten toegepast. 

Luchtzuiverende kamerplanten

Grote kamerplanten, oftewel de kamerbomen, zijn een eyecatcher in iedere woonkamer en blijven het winnen in populariteit. Maar ook de mini plantjes voor op de bijzettafel of in de vensterbank, cactussen en vetplanten die gemakkelijk te onderhouden zijn en de prachtige orchidee zijn populaire kamerplanten. Een van de meest populaire planten, vooral ook op kantoren en werkplekken, zijn de luchtzuiverende planten zoals bijvoorbeeld de lepelplant. Vraag onze medewerkers om advies over welke kamerplanten het meest luchzuiverend zijn. Sowieso zorgen kamerplanten voor een goede luchtvochtigheid in huis! 

Kamerplanten oppotten

Kom langs in ons tuincentrum in Apeldoorn voor kamerplanten, tips over het onderhoud, meststoffen, potgrond en de mooiste bijpassende potterie. Bloempotten en plantenbakken in alle soorten, maten en kleuren. Heeft u zelf al een pot? Neem deze mee naar het tuincentrum, kies de gewenste kamerplant en laat hem door ons oppotten!