Tuinwinkel

Alle producten uit de tuinwinkel; nu 70% korting!

Bij GroenRijk Apeldoorn vindt u alles wat te maken heeft met uw tuin of balkon, oftewel het BuitenRijk. Van meststoffen en bestrijdingsmiddelen tot handgereedschap en van grind en zand tot alles om uw tuin te bewateren. Kom naar ons GroenRijk tuincentrum voor de artikelen die bij u passen, maar ook om inspiratie op te doen of goed advies te vragen over wat u met uw tuin kunt. Naast ons ruime assortiment tuinplanten vindt u in ons BuitenRijk ook alles voor het onderhouden en aankleden van uw tuin. Zo adviseren wij u over de juiste meststoffen voor uw vaste tuinplant of helpen wij u mee met het bestrijden van ongedierte. Beschikt u nog niet over de juiste tools voor het aanleggen en onderhouden van uw tuin? Ook dan grijpt u bij ons niet mis. Wij hebben een ruime keuze in tuingereedschap.

Diverse soorten tuingereedschap

In ons tuincentrum heeft u keuze uit een groot assortiment tuingereedschap waaronder schoffels, snoeischaren en grasmaaiers van bekende merken als Gardena, Talentools en Wolf-garten. Het is erg belangrijk om het juiste gereedschap te kiezen afhankelijk van de klus die geklaard moet worden. Een handschep, spade, hark en schoffel mogen als basisgereedschappen niet ontbreken in uw bezit. Besteed hierbij ook goed aandacht aan de juiste formaten die passen aan de grootte voor uw tuin. Vraagt het formaat van uw tuin om elektrisch tuingereedschap? Ook voor elektrische grasmaaiers, snoeigereedschap en bladblazers bent u bij ons tuincentrum in Apeldoorn aan het juiste adres.

Tuingereedschap en meststoffen

Meststoffen en gewasbescherming voor uw tuin

Houd uw tuin gezond met ons ruime assortiment meststoffen en bestrijdingsmiddelen. Gewassen zijn, vooral in de zomer en herfst, erg vatbaar voor schimmels en insecten. Naast dat het erg belangrijk is om na te gaan of de gewassen en planten wel op de juiste plek staan, is het kiezen van de juiste bestrijdingsmiddelen belangrijk om de tuin te beschermen. Het assortiment bestrijdingsmiddelen van Bayer Garden en ECO-style leent zich perfect om schimmels en beestjes te lijf te gaan. De meststoffen van ons eigen merk en Pokon zijn er in diverse grondsoorten zoals turf, potgrond, tuingrond. Daarnaast beschikken we ook over plant specifieke meststoffen zoals Pokon Orchideeëngrond en Pokon Palmengrond.

Tuinbenodigdheden kopen in Apeldoorn

Wilt u in de tuin aan de slag, maar beschikt u niet over het juiste gereedschap, hout of andere benodigdheden? Kom langs bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn en ons deskundige team helpt u graag op weg. Mocht u voor uw bezoek al voorzien willen worden van advies, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij zullen u dan zo snel mogelijk te woord staan.