Vogels

Alles in onze dierenwinkel nu met 50% korting! Op = op!

Helpt u de vogels ook de winter door? We halen onze winterjas, sjaal, handschoenen en muts weer langzaam uit de kast.. Het wordt steeds een beetje kouder buiten, maar wat kunnen we eigenlijk voor de vogeltjes doen? Bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn vindt u diverse producten om de vogels te helpen de winter door te komen. Zo hebben wij vogelhuisjes, nestkastjes, vogelvoer en diverse attributen om het vogelvoer te geven zoals voedertafels. Komt u ook gezellig langs? We hebben ook allerlei producten voor andere dieren

Vogels_GroenRijk Malkenschoten

Vogelhuisjes in Apeldoorn

Vogelhuisjes zijn er bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn in verschillende soorten en maten. Vogels zijn erg kieskeurig als het om hun nestplaats gaat. De grootte van de invliegopening is daarbij erg bepalend (het ronde gaatje). Het ophangen van vogelhuisjes met verschillende invliegopeningen zorgt ervoor dat er verschillende vogels daadwerkelijk zullen huisvesten. Als u graag meerdere vogels in de tuin zou willen, dan is het plaatsen van één of meerdere vogelhuisjes zeker aan te bevelen. Laat u gerust adviseren door onze enthousiaste medewerkers.

Vogelvoer in Apeldoorn

Vogelvoer kunt u zeker vinden bij GroenRijk Malkenschoten in Apeldoorn, we hebben een heel divers assortiment, want ook vogelsoorten hebben hun eigen voorkeur als het gaat om eten! Vogels hebben echt wat extra voer nodig tijdens de winterperiode. Het is voor vogels in deze periode namelijk heel erg lastig om in de natuur voedsel te vinden. Zo zijn er minder bessen aan struiken, en zijn insecten heel lastig te vinden en in minder grote getale aanwezig.

Vogels_GroenRijk Malkenschoten

Bij GroenRijk Malkenschoten vindt u onder andere de volgende soorten vogelvoer:

  • Pinda’s
  • Vetbollen
  • Vogelpindakaas
  • Strooivoer
  • Zonnebloempitten

De bovenstaande vogelvoer soorten zullen ervoor zorgen dat de vogels energie binnen krijgen en een vetlaagje kunnen opbouwen. Tijdens koude winter dagen en nachten kunnen ze namelijk veel van hun lichaamsvet verliezen en erg afvallen, en daar moeten we de vogeltjes dus een beetje bij helpen. In ons tuincentrum hebben we diverse producten waar u het voer in kunt stoppen, zo hebben we onder andere voederhuisjes, voedertafels, voedersilo’s, vetbollenhouders en nog veel meer.

Help de vogels de winter door met GroenRijk Malkenschoten

Komt u ook langs GroenRijk Malkenschoten om alles voor de vogels te halen? Ze kunnen uw hulp echt goed gebruiken! Daarnaast is het voor u natuurlijk ook een leuk gezicht om uit het raam te kijken en allemaal vogeltjes te zien. Naast onze producten voor buitenvogels hebben we natuurlijk ook genoeg producten voor vogels die als huisdier worden gehouden. Voor andere huisdieren kunt u ook een kijkje nemen op onze dierenwinkel pagina. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons tuincentrum! Onze openingstijden en exacte locatie in Apeldoorn kunt u vinden op de contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel