Hoe wordt de prijs bepaald van het ontruimen van de tuin

Als je je tuin wilt laten ontruimen is het natuurlijk belangrijk om eerst te weten wat de kosten zullen zijn van deze ontruiming. Er zijn een aantal factoren die een grote invloed hebben op deze prijs. Het is namelijk zo dat elke tuin uniek is en daardoor ook een andere aanpak nodig heeft. Op deze pagina vertellen we je over deze verschillende factoren

De nodige werkzaamheden

De één heeft een tegelpad, de ander een tuinstenen of een tegelterras. Iedereen heeft weer andere soort tegels in de tuin. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het bestraten van de tuin. Zware tegels zijn moeilijker om te gaan tillen en hebben vaak extra tilmateriaal nodig. kleine tegels kosten vaak wel meer tijd om te ontruimen.

Hoe groot de tuin is

Je hebt tuinen in alle soorten groottes. Het is in de meeste gevallen zo dat hoe groter de tuin is hoe duurder het zal zijn. Een grote tuin heeft namelijk vaak meer tijd nodig om te ontruimen. de werkzaamheden zullen daarom ook meer tijd kosten om ervoor te zorgen dat de tuin er weer zo goed als nieuw uitziet.

De locatie van het huis

Er worden bijna altijd voorrijkosten berekend door het ontruimingsbedrijf. Dit betekend dan ook hoe verder je weg woont van het bedrijf hoe duurder het in totaal zal worden.

De oplevering van de tuin

Als je een huis huurt kan de tuin niet zomaar ontruimd worden. Hier zitten dan bepaalde eisen aan vast. Deze eisen zijn vastgelegd in het huurcontract en er moet dus eerst aan deze eisen voldaan worden voordat de tuin ontruimt kan worden. Dit kan zorgen voor extra werkzaamheden voor de ontruimers.

Het afvoeren van spullen

Alles wat los in de tuin staat zal eerst nog weggehaald moeten worden. Het is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid aan spullen en de soorten spullen hoe duur dit zal zijn. Hoe moeilijker en langer het duurt hoe duurder dit zal worden.

Heb je nou ook plannen om je tuin te laten ontruimen? wij raden aan om de ontruimers in Apeldoorn te gaan bekijken.